УКБС ПІДТРИМУЄ ІМПЛЕМЕНТАЦІЮ НОРМ ЄС ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ КОРПОРАТИВНОГО УПРАВЛІННЯ

11 листопада 2013, 10:03
Власник сторінки
Экономист
0
156

УКБС проаналізувала проект Закону щодо підвищення рівня корпоративного управління в акціонерних товариствах (регистр. № 3441 від 17.10.2013 р.)

Асоціація «Український Кредитно-Банківський Союз» на запит Національного банку України надала висновок щодо проекту Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення рівня корпоративного управління в акціонерних товариствах» (реєстр. № 3441 від 17.10.2013 р.).

Зокрема, зазначено про прогресивність пропозиції щодо імплементації в українське законодавство європейських норм відносно підвищення рівня корпоративного управління в акціонерних товариствах та захисту прав акціонерів. Також підтримано запропоноване удосконалення механізму визначення ринкової вартості емісійних цінних паперів, який є досить об’єктивним та дозволяє зменшити ризик маніпуляцій із ринковою вартістю цінних паперів. Одночасно, висловлено низку пропозицій щодо удосконалення положень законопроекту. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.