День обіймів у Вінниці

21 січня 2012, 15:20
Власник сторінки
0
50
День обіймів у Вінниці

День обіймів у Вінниці

21 січня молодь світу відзначає Національний день обіймів. Вінничани також вирішили приєднатись до цього свята та влаштували флешмоб - «Обіймемо безплатно».

Рівно о 15 годині на площі перед вінницькою міськрадою зібралась група молоді на чолі з організатором акції Мар’яною - співробітницею Палацу дітей та юнацтва. Юнаки та дівчата спершу обнялись між собою. Потім - пропонували випадковим перехожим долучитись до флешмобу та обійнятись з ними. Частина вінничан зосереджено та серйозно проходили мимо. Але дехто - приймав обійми та йшов далі, зарядившись гарним настроєм та посмішкою.

На думку організаторів, «Кожній людині в житті дуже не вистачає обіймів. Норма - не менше 13 обіймів з різними людьми за день. Звичайно, ніхто не набирає цю норму. Через це хоча б раз в рік норму можна наздогнати». Найактивніші учасники акції – діти. Завдяки своїй безпосередності вони легко діляться душевним теплом навіть з сторонніми людьми.

Національний день обіймів (National Hugging Day) вперше відмічався у 1986 році саме 21 січня. Вважається, що започаткували його американські студенти. 4 грудня - Всесвітній день обіймів, так що усі бажаючи до кінця року матимуть ще один шанс пообніматись з перехожими, поділитись гарним настроєм та душевним теплом.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: молодежь,Винница
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.