Студенти політехнічного університету Тернополя познайомились із Європейським молодіжним фондом

31 березня 2012, 22:39
Власник сторінки
історик, громадський діяч
0
11
Студенти політехнічного університету Тернополя познайомились із Європейським молодіжним фондом

Студенти політехнічного університету Тернополя познайомились із Європейським молодіжним фондом

30 березня в Тернопільському національному технічному університеті відбулася презентація Європейського молодіжного фонду в рамках проекту "Можливості Європейського молодіжного фонду для України", який реалізується СМГО «Центр європейських ініціатив» за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження».

Партнером у реалізації проекту в Тернопільській області виступає Тернопільська обласна молодіжна громадська організація “Спілка Молодіжного Самоврядування (СМС)”

В рамках презентації учасники познайомилися із історією створення, метою та завданнями діяльності Європейського молодіжного фонду, цілями молодіжної політики Ради Європи, основними напрямками діяльності Фонду, особливості подання заявок на здобуття грантів, процесом прийняття рішень щодо підтримки грантів,особливостями звітування за грантом.

Також учасники мали можливість познайомитись із україномовною версією сторінки Європейського молодіжного фонду в мережі Інтернет.

Як зазначив координатор проекту “Можливості Європейського молодіжного фонду для України" в Тернопільській області, голова ТОМГО “Спілка Молодіжного Самоврядування (СМС)” Ігор Процик: “Презентація була актуальною та цікавою для студентів, про що свідчить велика кількість присутніх та питань від них. В основному питання стосувались процесу подання проектних пропозицій, особливостей співпраці із молоддю країн-членів Ради Європи, як шукати організації-партнери у країнах Європи, успішних практик співпраці українських НУО із Європейським молодіжним фондом, а також можливостями участі в міжнародних обмінах, які стосувались освітніх програм ”

В рамках проекту планується проведення презентацій Європейського молодіжного фонду у інших ВНЗ міста та області, а також для місцевих молодіжних громадських організацій.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Тернополь,студенты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.