ІІ фестиваль Вінницькі дні моди. День перший

05 квітня 2012, 12:06
Власник сторінки
0
17
ІІ фестиваль Вінницькі дні моди. День перший

ІІ фестиваль Вінницькі дні моди. День перший

Чи створюється в дизайнерських майстернях України мода світового рівня? Чи можна створити достойну модну презентацію і не зганьбитись? Чи зацікавляться глядачі витворами місцевих майстрів голки та нитки?
ІІ фестиваль моди та краси "Вінницькі дні моди", що розпочався 4 квітня 2012 р. показами дизайнерок Тетяни Власної та Наталі Анрі, спробував дати перші відповіді на поставлені запитання. Показ організовано за сприяння міськради, яка, крім благоустрою міста, займається дозвіллям вінничан та рекламою юної фешн-індустрії.
Надміру оптимістичним стало б чекати шедеврів модного мистецтва. Але невеличке свято для майстрів та глядачів все ж було зроблено.

Майстриня Тетяна Власна – вінничанка – презентувала колекцію в`язаних гачком речей. Протягом 3 місяців дизайнерка створила 14 ексклюзивних комплекти з бабовняних ниток, частина візерунків – за її авторства. Використані Тетяною жовті відтінки, як вона зауважила в інтерв`ю, не слідування тенденціям нинішнього сезону, а бажання надати дитячим сукенкам тепла та яскравості. Зелений, фіалковий, рожевий, білий кольори, зворушливі квіткові бутони та прозорі мережива панували на подіумі під час показу Тетяни Власної.
Враження від роботи дизайнерки: її роботи кропіткі, непретензійні, користуватимуться попитом. Милі дітки у зворушливих платтячках мандрували по довжелезному коридору між рядами глядацьких крісел, намагались гарно всміхнутись та бігом вертались за куліси.

Модна колекція Наталії Анрі – дизайнерки з Рівного – створена з натурального шовку, шифону, оздоблена стразами Сваровського та вишивкою ручної роботи. Привернуло увагу чергування яскравих насичених кольорів та відтінків білого. Для показу авторка обрала моделі з весільної колекції Анабель та колекції Еос. Робота над деякими сукнями тривала один місяць, над деякими - всі три.
Завершило показ сніжно-біле вбрання нареченої, яке презентувала найкрасивіша українка 2011 року – Ярослава Куряча. Прозора вуаль, високі хвацькі чобітки, каштанові кучері, сліпуча посмішка – ідеальна навіть не крапка, а знак оклику, на завершення фешн-презентації.
Безсумнівно, роботи дизайнерки знайдуть свого покупця, вони прості, практичні, традиційні, як то кажуть, без надміру викрутасів.

Глядачів в залі показу зібралось достатньо, щоб твердити – вінницька мода цікавить городян. РозвАжились і жінки, і чоловіки, була маса дітей дошкільного віку – ІІ Вінницький фестиваль моди став сімейним шоу.
Але це був тільки день перший...
Фешн-покази відбуватимуться щовечора до суботи 07 квітня 2012 р.

І фестиваль "Вінницькі дні моди" відбувся восени 2011 року. Демонструвались колекції восьми вітчизняних дизайнерів. Нові роботи більшості з минулорічних майстрів презентуватимуться протягом наступних квітневих вечорів.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Винница,мода,фестиваль
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.