ІІ фестиваль Вінницькі дні моди. День другий

06 квітня 2012, 12:49
Власник сторінки
0
21
ІІ фестиваль Вінницькі дні моди. День другий

ІІ фестиваль Вінницькі дні моди. День другий

"Вечер перестает быть томным" – колись зауважив незабутній Гоша з відомого радянського блокбастера. Ввечері 5 квітня 2012 року його вигук стосувався б другого дня фестивалю вінницької моди.

Прелюдією фешн-події стала презентація Тетяни Сухомуть. Дизайнерка познайомила присутніх з міні-колекцією суконь на щодень для ділової жінки під назвою "Aura Леді". Моделі виконані з трикотажу, батисту, шовку та шифону. Превалююча довжина – міді, хоча були й довгі сукні. Крій простий, талія занижена. В колекції Тетяна активно використовувала шкіряні аксесуари – пояси, рукавички, масивні сумки.

Пожвавлення викликала Наталя Горбонос, чия майстерня спеціалізується на трикотажних комплектах. Дизайнерка створила колекцію під назвою "Лісова мавка" – ніжно та просто, як льон та віскоза, з якого виготовлені моделі. Трикотаж, до речі – власного виробництва. Авторка оздобила понад 50!!! моделей бісером, пайєтками, стразами, вишивкою, в`язаним мереживом, гіпюром, розписом в техніці батік. Свіжі кольори актуальної весняно-літньої палітри нагадали присутнім про майбутнє тепло: рожевий, кораловий, полум`яно-червоний, трав`яний, темнозелений, фісташковий, небесно-блакитний, бузковий, ніжно-лимонний, помаранчевий. Білі сукні – або підкреслено прості, в`язані гачком, або прикрашені шиттям та бісером.
Манекенниці на показі Наталі Горбонос шокували глядачів босими ногами, навіть без панчіх – ще одне намагання дизайнерки прикликати весну. Дівчат було шкода - вони босоніж дефілювали там, де щойно пройшла ціла армія у вуличному взутті. А підлога, до речі, з холодних керамічних плит.

Апофеозом другого дня мав би стати показ ТМ ЕлісМей. Авторки Людмила та Олена створили колекцію "Дежавю". Глядачі побачили 28 моделей в чорно-сірій гаммі, підкреслено агресивних та спокусливих, з жаккарду та шовку. Хоча дизайнерки й наполягають, що колекція призначена жінкам будь-якого віку, очевидним є її молодіжне спрямування. Представлені того вечора сукні – короткі та облягаючі, з корсетами, місцями – дискотечного характеру, їхню звабливість не пригнічують елементи ділового стилю (наприклад, сірий сарафан з пишним жабо або чорний брючний костюм з бузковою облямівкою).
Завершилось дефіле виходом манекенниці в шлюбному вбранні під руку із зірковим київським "женихом" – співаком та шоу-меном Андрієм Кіше. Дівчина заклично кидала за спину букет нареченої – двічі, але його ніхто так і не підняв...

В п`ятницю 6 квітня 2012 року відбудеться продовження фестивалю вінницької моди. Спершу глядачів здивує та ошелешить відомий кутюрьє Олександр Очеретний, після нього – вінницькі дизайнерки Марина Ярославська та Світлана Теренчук.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Винница,мода
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.