ІІ фестиваль Вінницькі дні моди. День третій і день четвертий

10 квітня 2012, 13:07
Власник сторінки
0
32
ІІ фестиваль Вінницькі дні моди. День третій і день четвертий

ІІ фестиваль Вінницькі дні моди. День третій і день четвертий

Родзинкою третього дня фестивалю моди став показ кутюр`є Олександра Очеретного. Його колекція, під назвою "Вкус пудры", відзначалась гармонійним поєднанням тканин, силуетів, крою та задуму дизайнера:

- Было показано две коллекции – осень-зима будущего сезона и весна-лето этого сезона. Коллекция называется "Вкус пудры" – вкус эпохи 40, 50, 60-ых годов. Пудровый аромат присутствует в самых известных ароматах. Только люди, которые понимают, что такое Шанель, и что такое запах пудры, способны оценить эту коллекцию.
Показу Очеретного передувала коротка презентація етно-моделей від Людмили Бушинської. Роботи приурочені до Евро-2012 для проекту EuroFashion в рамках Ukrainain fashion week 2012. Марина Ярославська у колекції під назвою "Анаконда" віддала перевагу виробам з натуральної шкіри та шовку з хижими принтами глибоких темних відтінків.

Завершила третій день свята моди модельєр Світлана Теренчук з колекцією елегантних суконь та костюмів "Весняний інстинкт". На фінальному виході замість традиційної моделі-нареченої на подіумі з`явилась відома співачка Катерина Бужинська в шифонову платті.

Четвертого дня - в суботу 7 квітня 2012 року - глядачі побачили роботи п`ятьох вінницьких модельєрів. Молодий дизайнер Григорій Шардоне показав свою першу колекцію кутюр "Вавілон" - 7 моделей еклектичних, іноді й шокуючих. Дизайнерка Ольга Родченко, засновниця ТМ OLGARA, запропонувала біля 20-ти моделей – сукні та костюми з акцентованою тонким пояском талією, в темно-синіх та сірувато-білих тонах. Людмила Квітна порадувала барвистими моделями серії "Глобальне потепління": кокетливими – довжиною міні, елегантними – до підлоги. Студія Dess, де працює дует дизайнерок Олени Соколової та Олени Сергєєвої, подивувала колекцією "Ярким по белому". Колекція об`єднує біля 60-ти моделей, серед яких є і гламурно-спортивні шортики, і батистові квітчасті блузи та сукні. На показ двох Олен завітала Любов Михайлівна Спиридонова, заступник голови облдержадміністрації. Її приваблюють у роботі дівчат дизайнерська майстерність та прихильність до традиційних національних мотивів. Весільні сукні Інни Макарової завершили фестиваль вінницької моди.

ІІ фестиваль моди та краси "Вінницькі дні моди" скінчився. Вінничани мали змогу милуватись роботами вітчизняних дизайнерів-модельєрів та впевнитись, що міська фешн-індустрія має значний потенціал для розвитку.

Перший фестиваль моди і краси відбувся восени 2011 року. Покази дизайнерських досягнень за сприяння місцевої влади вже стають гарною традицією, вартої подальшої підтримки та інтересу громадськості й глядачів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Винница,мода
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.