Дримба, малюнок, слово. Мистецька акція в білоцерківській бібліотеці

18 листопада 2012, 14:20
0
47
Дримба, малюнок, слово. Мистецька акція в білоцерківській бібліотеці

Дримба, малюнок, слово. Мистецька акція в білоцерківській бібліотеці

Тиха приємна музика, поезія, живопис… Як можна краще провести вечір?
От і я так подумала й вирушила на Мистецьку акцію в білоцерківську бібліотеку №5. Там представляли свої творіння поет Антон Антонюк та художник MrSinnar (Павло Мейда).

Розпочала захід присвячений презентації збірки віршів «Птахи прилетять без весни» завідувачка бібліотекою Мирослава Янчук:

- Коли я запрошувала людей і говорила,що це буде постапокаліптичний арт, всі якось так думали, що то воно таке?! Ви все просто зараз можете бачити на власні очі. Паша виконав чудові роботи в цьому стилі.

Антон Антонюк розповів про те, як познайомився з «паном Гріховцем», як він його називає («sin» в перекладі з англійської – «гріх»), як виникла ідея співпраці. Адже Павло не лише талановитий художник, а й музикант. Також мова йшла про те, як пишуться вірші Антонюка, їхня спрямованість. Також теплим словом згадали поета-гумориста Володимира Дідківського, який є наставником поета.

Своє слово сказала Світлана Варламова, куратор творчого об’єднання «МАСАЖОКА». Вона розповіла про свої перше враження від віршів Антона:
- Я прочитала і подумала: «Ах, еті бєлиє стіхі». А потім вчиталася і побачила, що там є сюжет, є початок, кінець.

Настала черга говорити другого винуватця події. MrSinnar розповів дещо про свою діяльність художника: як він створює свої картини, в яких стилях малює (трафарет,графіка,гелева ручка), що його надихає на їх створення. Також він презентував свій дебютний альбом (ARS_NOCTUS - Deathwolkers_Soundscape).

А потім читалися вірші…Голос Антона під акомпанемент дримби в повній тиші залу. Я не чула жодного звуку серед глядачів,настільки їх заворожило це поєднання.

Закінчилося свято конкурсом на кращі запитання. Автори найкращих отримали подарунки у вигляді «свіжої» збірки віршів від Антона Антонюка та новенького альбому від MrSinnar.

Загалом презентація пройшла в невимушеній дружній атмосфері. Оскільки приміщення бібліотеки не велике, то й гостей було не дуже багато. Але, я вважаю, це чудовий старт. Думаю, наступного разу з цим дуетом ми зустрінемося в набагато ширшому колі шанувальників.

Катерина Чубенко
Фото Руслани Вихрестенко та Олега Кошелєва
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: выставка,библиотека,Белая Церковь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.