Крути - вшануймо героїв разом!

31 січня 2013, 08:21
0
36
Крути - вшануймо героїв разом!

Крути - вшануймо героїв разом!

Якщо вам захочеться відвідати легендарну місцину, віддати шану борцям за Україну і разом із тим зруйнувати усталений міф, то можу дати пораду – відвідайте Крути. Але у Крути не можна збиратися похапцем, поїздку треба ретельно готувати. Якщо ви їдете влітку, то треба ретельно вирахувати маршрут, оскільки громадським автотранспортом добиратися туди незручно – прямих рейсів до станції Крути немає. Залізницею від Києва потрібно їхати близько трьох годин електричкою. Зараз дуже поширений велотуризм, тож теплими, а подекуди і спекотними днями, є сенс осідлати велосипед і вирушити у кількаденну мандрівку Чернігівщиною. Неподалік Крут знаходяться садиби-музеї письменника Пантелеймона Куліша та легенди сцени Марії Заньковецької. Найпростіший спосіб добратися у Крути (і, напевно, найбільш сприятливий для того, щоб відчути атмосферу того далекого дня) поїхати із численними делегаціями, які щорічно, 29 січня, вшановують пам`ять про подвиг українських воїнів. Головне не пропусти поворот з гарно заасфальтованої автодороги «Кіпті-Глухів-Бачівськ», поблизу села Запоріжжя, і проїхати 13 км на південь.

Кому цьогоріч не вдалось відвідати Крути, пропонуємо зануритись в цю атмосферу разом з Молодою Просвітою Білоцерківщини, яка рекомендує до вашого перегляду цей фоторепортаж
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Круты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.