Концерт групи VOLOSI у Вінниці

04 березня 2013, 09:34
Власник сторінки
0
24
Концерт групи VOLOSI у Вінниці

Концерт групи VOLOSI у Вінниці

Виступ польського гурту VOŁOSI полонив вінницьке товариство шаленством та емоційністю. Концертна зала ледь вмістила всіх охочих – вхід був вільним. Молодь сиділа на сходах, аплодувала навстоячки...

Струнний квінтет VOŁOSI, відкриття минулорічного фестивалю Арт-поле, виконує музику, у котрій поєднані класика, фольклор і джаз. Від першого мелодія отримала глибину та гармонію, від другого – життя і пристрасть, від третього – свободу і чуттєвість.
Троє скрипалів примушують інструменти і плакати, і сміятись, і вищати, і скрипіти ... Дивує, як з традиційно слізливо-романтичного інструменту видобуваються подібні звуки.
Віолончель з контрабасом гудять поважно й ґрунтовно. Володарі цих інструментів не взмозі рухатись настільки ж енергійно, як скрипалі. Вони ведуть свої партії, лише виразною мімікою акомпануючи решті команди.
Аплодисменти наприкінці концерту тривають довго... Гурт кілька разів кладе інструменти долі, кланяється, йде за куліси .. Але повертається знову і знову, щоб заграти щось жагучо-вибухове... Наприкінці, під час виконання танго, музиканти отримали від зворушеного глядача самотню троянду...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: музыка,Польша,Винница
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.