#UKRTRIBUNA ЗАПРОШУЄ ВСІХ, ХТО ЛЮБИТЬ СПОРТ

27 липня 2018, 20:22
Власник сторінки
Журналист портала Eurostar
0
27
#UKRTRIBUNA ЗАПРОШУЄ ВСІХ, ХТО ЛЮБИТЬ СПОРТ

Сергій Сидорчук зустрівся з юними фанатами. Чергова акція в рамках проекту Миколи Василькова #UkrTribuna відбулася у Києві за участі популярного футболіста Сергія Сидорчука. У торгівельно – розважальному центрі «Караван» на зустріч з гравцем зібралися переважно діти усіх вікових груп.

Сидорчук провів тривалу автограф – сесію, дав змогу сфотографуватися всім охочим та розіграв призи серед аудиторії.

Зокрема з’ясувалося, що улюблений гравець Сидорчука Стівен Джерард, слухає Сидорчук музику Монатика, а під час тренувальних зборів, живе на базі у кімнаті разом із Миколою Морозюком.

Головний приз – футболку київського Динамо з 5 номером, отримав уболівальник із Києва, який поставив найвинахідливіше запитання:

– У вас же двійнята, – спитав він футболіста.

– Так!

– А знаєте чим відрізняються двійнята від води?

– Чесно сказати ні…

– Коли вода, кажуть H₂0, а коли двійнята, «О, аж два!»

Динамівець провів більше години у спілкуванні з дітьми та іншими гостями. Їх запитання стосувалися і взуття, і особистого життя, і шкільних предметів і  футбольної стратегії. Сергій із задоволенням пригадав дитинство та навіть дав поради юнакам.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.