Незвичайні кольорові картини показали у самому центрі Києва

01 червня 2021, 16:05
Власник сторінки
Журналист портала Eurostar
0
27
Незвичайні кольорові картини показали у самому центрі Києва

20-го травня о 19:00 в галереї Art Fashion була представлена виставка картин української сучасної художниці, графіка Лідії Селянко.

20-го травня о 19:00 в галереї Art Fashion була представлена виставка картин української сучасної художниці, графіка Лідії Селянко.

Лідія – випускниця Національної академії мистецтв та архітектури, член Національної спілки художників України, учасниця понад 30-ти виставок в Україні і закордоном. З її творчістю знайомі у Німеччині, Великобританії, Австрії та Росії. Роботи мисткині також зберігаються у приватних колекціях. Картини художниці вражають різноманітністю кольорів і технік, неочікуваними сюжетами, поєднаннями та візерунками, у яких приховані різні образи.

Галерея Art Fashion – це новий простір сучасного мистецтва, який представляє роботи українських художників, скульпторів та графіків. Заснована 3го грудня 2020-го року і знаходиться в Музейному провулку, 4, поруч з Національним художнім музеєм України

Окрім виставок та продажів витворів мистецтва галерея організовує арт-заходи і консультує колекціонерів, допомагає з організацією та надає приміщення для майстер класів, зустрічей, репетицій.

На виставці були представлені як вже відомі загалу картини художниці, так і абсолютно нові роботи, яких ще не бачив світ. Зокрема деякі картини з серії «Міст» роботи «Тукан», «Острів» та «Папуги», на які художницю надихнули подорожі.

«В житті завжди має бути час для натхнених зустрічей та нового досвіду, саме тому ми підтримуємо цікавих авторів та їх проекти, просуваємо сучасне мистецтво України на різних платформах і допомагаємо митцям зустріти своїх шанувальників» – коментує відкриття виставки Ірина Цициліна, засновниця комунікаційного агентства Be My Media, комунікаційного партнера галереї Art Fashion.

Галерея Art Fashion:

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.