У Харкові проходить чемпіонат Європи з боксу серед чоловіків.

21 червня 2017, 23:05
Власник сторінки
0
48
У Харкові проходить чемпіонат Європи з боксу серед чоловіків.

З 16 по 24 червня більш ніж 300 спортсменів приймуть участь в змаганнях за звання кращого боксера континенту.

Вперше за всю історію незалежності України, наша держава отримала право на проведення такого масштабного турніру, що стало важливою сторінкою в історії вітчизняного спорту. Доволі символічно, що окрім України, за право проводити цей захід боролися Російська федерація та Туреччина. Головний континентальний боксерський форум проходить в Харкові, на арені Палацу спорту «Локомотив», і в ньому взяли участь близько 300 спортсменів з усіх країн Європи. Захід відбуваються в умовах безпрецедентних заходів безпеки. Металодетектори на вході, сапери перевіряють кожну машину що приїзжаве  на територію спортивного комплексу, бійці національної гвардії постійно вартують по периметру об'єкта.

У самому спортивному комплексі учасників та гостей турніру зустрічають кав’ярня, з неймовірно ароматною кавою, фрешбар, та крамничка Українських національних сувенірів, де кожен може ознайомитись з багатством Української культури і придбати собі щось на згадку про неї. На допомогу гостям турніру з інших країн прийшли десятки волонтерів, що вільно спілкувалися декількома іноземними мовами.

Сам чемпіонат, проходить на двох рингах, встановлених на арені спортивного комплексу. І, для кращої наочності транслюється на два величезні екрани, даючи глядачам можливість побачити кожен момент суворих і безкомпромісних боїв за путівки на чемпіонат світу. Очікується, що в фіналі і півфіналі чемпіонату ринг на арені залишився один, а вихід на бій кожного спортсмена, як і в професійному боксі, перетвориться на справжнє шоу. У складі української збірної виступають: Назар Куротчин (49 кг), Дмитро Замотаєв (52 кг), Микола Буценко (56 кг), Юрій Шестак (60 кг), Мгер Оганісян (64 кг), Євген Барабанов (69 кг), Олександр Хижняк (75 кг), Володимир Скрипка (81 кг), Рамазан Муслимов (91 кг) і Віктор Вихрист (понад 91 кг). Четверо з наших спортсменів вийшли до чвертьфіналу, чим гарантували для себе ліцензії на чемпіонат світу.

Атмосфера чемпіонату у фотоальбомі а коментарі організаторів та учасників турніру у  відеосюжеті:

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
ТЕГИ: бокс,Харків,чемпіонат Європи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.