Без бою немає слави!

14 червня 2017, 05:03
Власник сторінки
0
199
Без бою немає слави!

У Харківському палаці спорту «Локомотив» відбувся черговий турнір з реалістичних боїв «Іду на Ви»

У другій половині дня, в неділю, одинадцятого червня, близько півтори тисячі осіб - патріотів, спортсменів, і просто не байдужих громадян зібралися в палаці спорту «Локомотив», щоб своїми очима побачити легендарний турнір «Іду На Ви», що вже став доброю традицією, в патріотичному та спортивному середовищі Харкова.

Неймовірна пошана і повага до турніру серед патріотів викликана, насамперед, його неповторною атмосферою безкомпромісного протистояння. Неначе гучний виклик великого князя Святослава пронісся через століття, і лицарі нашого часу підхопили його. «Без бою немає слави!» - стверджує девіз заходу.

Вперше турнір був організований ще в 2009 році, в боксерському клубі «Рубін» коли за саму ідею подібного патріотичного заходу можна було надовго опинитися у в'язниці. Так молоді спортсмени дізналися про те, що любити Україну, це гідно і не соромно, а патріоти в свою чергу відкрили для себе такий вид спорту як ММА, що став пізніше улюбленим видом контактних єдиноборств в Українських силових підрозділах, що беруть свої витоки з патріотичних спільнот. Бійці, які беруть участь в турнірі, у буквальному сенсі стали щитом нашої держави. Саме тому під час революції гідності і самих інтенсивних боїв на сході України турнір не проводився.

Йшов час, і ті, хто виступав в аматорській сітки турніру сьогодні виходять в Октагон як професіонали. В цьому році в турнірі взяли участь вісімдесят спортсменів. Окрім інших, було проведено чотири професійних бою. Ще більшого колориту турніру в Харкові в цьому році зрадив голос його коментатора - видатного Українського літератора Дмитра Савченка. За словами засновника турніру, Арсенія Белодуба, в планах організаторів проведення в цьому році турніру в Одесі, та, вже традиційно, на Покрову, в Києві. Так само, в майбутньому, можливо, поєдинки будуть чергуватися з виступом відомих українських виконавців патріотичного спрямування.

Неповторну атмосферу турніру Ви можете побачити в фотоальбомі, а враження від турніру глядачів і учасників і деякі з безлічі приголомшливих моментів бою в октагоні дивіться у відеосюжеті:

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
ТЕГИ: Харьков,турнир,MMA
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.