У Харкові відбувся другий етап турніру «Хоробрі Серця» (Світлини та відеосюжет)

28 листопада 2016, 23:44
Власник сторінки
0
72
У Харкові відбувся другий етап турніру «Хоробрі Серця» (Світлини та відеосюжет)

Захід був присвячений загиблим героям полку «АЗОВ».

У неділю, 27 листопада Спортивний Корпус «Азов» провів другий відбірковий етап турніру з кікбоксингу К1 «Хоробрі серця». Захід був присвячений бійцям полку «Азов» з підрозділу Borodach Division Ігорю «Бєлазу» Бєлошицькому та Денису «Дюсу» Денисюку, які героїчно загинули в зоні проведення антитерористичної операції.

«Основне наше завдання популяризувати спорт серед молоді, і, звичайно ж, найголовніше, що ми, таким чином почитаємо хлопців, які загинули в ході антитерористичної операції»

Глава ЦК «АЗОВ» Харківщини

Олег Ширяєв

Присутні на турнірі спортсмени і вболівальники, серед яких були бійці полку «Азов», вшанували пам'ять героїв хвилиною мовчання, після чого почали поєдинок. Переможці поєдинку отримали призи від торгової марки «SvaStone», що традиційно підтримує спортивно - патріотичні заходи в Харкові.

Атмосфера спортивного турніру в фотоальбомі і відеосюжеті:

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
ТЕГИ: Спорт,Харьков,батальон Азов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.