Хто у серпні більше отримає грошей: прогноз на місяць

29 липня 2021, 13:10
Власник сторінки
психолог, таролог, коуч
0
462
Хто у серпні більше отримає грошей: прогноз на місяць

З цим липнем уже все зрозуміло, несіть серпень... Осьо тароскоп на останній місяць літа по трьом параметрам - загальне враження, робота та любов

Овен

Ваше життя значним чином уповільнюється, вже не треба кудись бігти і все встигати і ви насолджуєтесь кожним днем. Втім, це і не дивно, вочевидь ви вирішуєте таки відпочити і взяти відпустку.

Відчувається якийсь перехідний період у роботы, коли старі справи та проекти ви вже завершили, а нові ще не розпочали. Просто вам потрібно ще зібратися з думками, з силами і зрозуміти для себе куди далі рухатися.

Нових стосунків щось не видно, а давні вам уже трохи набридли, тож ви і поводите себе якось непевно, бо і самі ще не вирішили, чи вам варто розлучитися, чи ще трохи побудите разом із партнером чи партнеркою.

Телець

Немов стоїте на роздоріжжі і не розумієте, куди вам краще йти і що робити. І ці муки вибору можуть тривати весь місяць, бо це справді надзвичайно важливо – визначитися із подальшим життєвим напрямком.

Робота робиться, гроші заробляються, але ви поглядаєте на більш перспективні види діяльності, оскільки відчули смак додаткових фінансів і тепер прагнете щось змінити у роботі, щоб отримувати ще більше коштів.

Ви зараз пристрасні та надзвичайно активні, схильні наговорити своїм коханим чимало різних приємних слів, освідчуватися, завойовувати, здійснювати подвиги заради кохання. І ці ваші зусилля не будуть марними – вам відповідатимуть взаємністю.

Близнюки

Серпень не буде якимось визначним чи яскравим. Сил у вас зараз не дуже багато, але для життя вистачає, і ви схильні будете економити всі свої зусилля із тим, щоб вам вистачило на ваші основні заняття.

Робота зараз приносить більше грошей, навіть попри літо і, здавалось би, мертвий сезон у серпні. Але прибутки у вас збільшуються, клієнтів більшеє, винагорода зростає. І це вас дуже тішить і навіть вражає.

Накриває романтична хвиля, бо в полі зору з’являється людина, що викликає у вас симпатію, і яка виявлятиме до вас неабиякий інтерес. Словом, може розпочатися дуже цікава любовна історія.

Рак

В цілому це буде досить різноплановий місяць – чимало буде різних незрозумілих обставин, на які ви не знатимете як реагувати. І тут тулитиметься все до купи – і страхи, і задоволення, і непевність, і сміливість.

Отримаєте неймовірне задоволення і від самого процесу роботи, і від її результатів, особливо фінансових, оскільки у серпні прибутки можуть бути набагато більшими, ніж зазвичай.

Можете привязатися до певної людина настільки, що навіть стати залежними від неї, ловитимете кожен погляд і намагатиметесь виконати будь-які бажання. Дехто це вважатиме пристрастю, але здебільшого це все ж називається залежність.

Лев

Ви нині перебуваєте у гарній робочій формі, здатні і працювати продуктивно, і відпочивати весело, і відводити час на романтику, словом, ваших сил зараз вистачає на те, щоб цілком насолоджуватись своїм життям.

На роботі можете зіткнутися з проявами конкуренції, коли ваші колеги будуть схильні вставляти вам палиці в колеса і доведеться змагатися з ними. Просто сприймайте це як гру, змагання, у яких ви берете участь і неодмінно переможете.

Цілком можна буде визначити серпень, як місяць кохання, оскільки зростають ваші апетити, зустрічі з коханими чи потенційними партнерами будуть приємними, і ви цілком віддаватиметесь цій пристрасті.

Діва


Попри те, що у серпні можна уже було б і розслабитися, у вас – особливий графік, ви ніби зосереджуєтесь на своїй діяльності і починаєте працювати ще інтенсивніше, намагаючись встигнути зробити за цей місяць якомога більше справ.

Місяць обіцяє бути досить насиченим подіями, а ще – роботою, причому, її буде надзвичайно багато, але не тому, що хтось на вас її навалює, а тому що ви самі собі складаєте такий щільний графік, у який потім намагаєтесь вкластися.

Ви не забуваєте про особисте життя, і саме воно стане для вас тим відпочинком, на який ви так заслуговуєте. І ці години з коханими будуть для вас неймовірними, особливо, якщо проведете їх десь подалі від людей.

Терези

Здається, якось обпікшись на молоці, ви і на холодну воду студитимете, і у серпні ви свідомо обмежуєте спілкування і ніби ховаєтесь від усього світу, оберігаєте себе і від зайвих контактів, і від зайвих тривог.

Діяльність може зосередитись на якійсь особистій творчості, яка поверне вас до минулого і цілком поглине вашу увагу. Ви з ностальгією згадуєте часи дитинства та юності і відтворюєте те, що раніше було у вашій уяві.

Прагнення самотності перевершує все. Навіть якщо ви давно і безнадійно одружені, може виникнути бажання втекти від цих стосунків, хоча б на деякий час і побути на самоті, у своїх роздумах та мріях.

Скорпіон


Це не буде занадто активним періодом, час немов завмирає для вас, але тим краще – хай ці теплі дні триватимуть якомога довше. А ви тим часом збираєтесь з думками, визначаєте нові цілі, плануєте своє подальше життя.

Робота нарешті приносить і задоволення, і гроші, і ви переконуєтесь у тому, що обрали правильний напрямок, адже для вас діяльність – це не просто відсидіти з 9 до 18, а ще й отримати кайф від того, що ви робите. Ну і винагороду, ясна річ.

Ваші стосунки піднімаються на новий рівень, і це можуть бути не лише побачення, чи навіть співжиття, а дещо більше, ви можете прийняти рішення одружитися, обвінчатися і прожити решту життя з коханою людиною.

Стрілець

Серпень може покласти початок багатьом подіям, що здатні змінити ваше життя. Втім, ви можете бути не зовсім готовими до настільки радикальних змін, тож рухайтеся дещо обережніше, спокійніше, щоб не наламати дров.

Ви показуєте усю свою силу та досвід, ладні ламати стереотипи та уявлення про себе. Колеги та керівництво буде дуже здивоване, побачивши усе, на що ви здатні, усі ваші здобутки, рішучість та сміливість.

Найкардинальніших змін може зазнати ваше любовне життя, яке ви нарешті наважуєтесь реформувати. Ви можете завершити старі тривалі стосунки, чи навпаки, почати все спочатку, сміливо запропонувавши коханим зійтися.

Козеріг


Дуже динамічний місяць – події відбуваються миттєво, але ви не тільки встигаєте реагувати на них, а ще й цілком керуєте усіма процесами і самі виступаєте головним рушієм цих змін, що відбуваються у вашому житті.

Хоч роботи буде чимало, але може виникнути проблема з грошима. Таке враження, що вам багато обіцяють, але мало виплачують, або всі виплати кудись йдуть, приміром, на штрафи чи купівлю інструмента.

Контактів у вас буде чимало, як ділових, так і особистих, і серед цих контактів знайдуться й такі, що можуть покласти початок ніжній дружбі чи пристрасній любові. Особливо, коли вони зв’яжуться на якомусь веселому святі.

Водолій


Місяць може бути дуже активним, бо ви вирішуєте, що прийшов час діяти і починаєте реалізовувати свої наміри, особливо ті, що стосуються ваших давніх планів. Бо скільки ж можна сидіти на одному місці і нічого не робити?

На роботі виникають моменти, коли ви змушені себе захищати і відстоювати свої права, ви боретеся за правду, і це може комусь дуже не подобатися, тому будьте наполегливі, але не перегинайте палицю.

Особисте життя чомусь нині не надто активне, ви волієте більше бути на самоті, аніж спілкуватися, навіть у родині, з коханими ви можете раптом проявляти холодність і відсторонитися від усіляких проявів емоцій.

Риби


Можна вже наприкінці літа і розслабитися, напруження спадає, у вас з’являється більше вільного часу, і ви навіть зможете піти у відпустку. І у вас не буде особливих приводів якось непокоїтися – лежіть собі, відпочивайте і засмагайте.

Найкращий зараз вихід – піти у відпустку, бо роботи стає значно менше, та й ви вже досягли тієї межі, що потрібне перезавантаження, тому зробіть все від вас залежне, щоб не працювати взагалі, або, принаймні, якомога більше відпочивати.

У вас буде чимало приводів зустрітися із позитивними, світлими людьми, які для вас будуть надзвичайно привабливими. Втім, ви нині можете зустрічатися і з вашими давніми партнерами і це будуть дуже приємні зустрічі.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
ТЕГИ: знаки Зодиака,август,астрологический гороскоп
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.