Кожен вирішує свої проблеми сам - прогноз на травень

04 травня 2021, 09:39
Власник сторінки
психолог, таролог, коуч
0
610
Кожен вирішує свої проблеми сам - прогноз на травень
ТСН

Що чекає Україну та українців у травні - гороскоп на місяць


Прогноз для України.

Суспільство. Виходу з кризи поки не передбачається, зате всі процеси йдуть углиб і – грошей стає все менше, а розчарування – все більше. Кожен вирішує свої проблеми сам.

Політика. Рішення можуть бути досить парадоксальним, замість спокійної і продуктивної роботи з елементами консерватизму, нас чекають революційні зміни, коли ініціатива змести все буде надходити зверху, від влади.

Економіка. Зупинка всіх виробничих і економічних процесів. Стан сумний, оскільки нічого не працює, все стоїть, кисень перекрито і ніхто гадки не має, як з цього всього вибиратися.

Міжнародні відносини. Руйнується робота попередників. Відбувається відкат назад навіть в тих сферах міжнародних відносин, де був стійкий прогрес і давні домовленості.

Прогноз для представників знаків зодіаку

Овен (21.03 – 20.04)

Робота. Ви не можете сидіти спокійно, постійно рветься в бій, вам мало просто виконувати свої функції. І в цьому місяці у вас всі передумови піднятися службовими сходами і стати ще більш успішними і знаменитими.

Гроші. Приходять чудові ідеї, які допомагають вам досягти успіхів, в тому числі і у фінансовій сфері. Їх успішна реалізація дозволяє вам впевненіше себе почувати і просуватися далі назустріч виконанню бажань.

Відносини. Спогади про минулі почуття сколихнуть ваші емоції, змусять озирнутися назад і зануритися в той час, коли ви відчували справжній підйом. Так недовго і до повернення колишньої любові.

Телець (21.04 – 20.05)

Робота. Загальний темп сповільнюється, ви вже не так активно дієте, може наступити якась пауза, пов’язана чи то з сезонністю вашої роботи, то чи з карантином, то чи зі святами. Але працювати вам доведеться менше.

Гроші. Ось про що вам зараз взагалі не варто турбуватися, так це про кошти, їх цілком вистачає не тільки для необхідних статей витрат, а й для усіляких надмірностей типу нового модного одягу або відпочинку.

Відносини. У полі зору з’являється нова любов, з’явиться прихильність, спалахнуть нові почуття. Нехай навіть це буде трохи схоже на божевілля, але ви рішуче налаштовані міняти щось в особистому житті.

Близнюки (21.05 – 21.06)

Робота. Справжня продуктивність настає тільки в кооперації з колегами і однодумцями. Ви знаходите або створюєте той колектив, завдяки якому можете досягти дуже значних результатів.

Гроші. Великі перспективи отримати велику суму для того, щоб закрити нарешті свої давні забаганки і задовольнити найдорожчі бажання. Звідки прийдуть гроші – не важливо, головне, що ви зараз відчуваєте себе багатієм.

Відносини. Ви вражаєте своїх шанувальників або шанувальниць в саме серце, завойовуєте симпатії гідних партнерів. Загалом, відчуваєте силу і пристрасть, які допомагають вам відчути крила за спиною.

Рак (22.06 – 22.07)

Робота. Приходять безліч ідей, одні з них вельми блискучі і перспективні, інші – так собі. І цей місяць ви не стільки будете щось робити, скільки думати, зважувати, оцінювати і планувати.

Гроші. Головне завдання – піднятися на новий фінансовий рівень, коли у вас і засобів буде більше, і бажання зростають, і витрати збільшуються. І тут важливо зрозуміти, що ж вам насправді потрібно.

Відносини. В оточенні може з’явитися дуже розумний і рішучий чоловік, який притягує вас своїми самими блискучими якостями. І харизмою, і впевненістю, і розумом. Так і голову недовго втратити.

Лев (23.07 – 23.08)

Робота. Ви стоїте перед вибором і довго вирішуєте куди ж вам рухатися. Або повернутися до старих проектів, або залишитися на колишній роботі. Або ж набратися сміливості і рухатися туди, де у вас мало досвіду, але є величезне бажання.

Гроші. Тільки строгий облік і контроль за засобами допоможуть вам досягти цілей. І нехай у вас збільшується відповідальність і на початку навіть трохи страшнувато, але варто подолати ці побоювання і очолити всі процеси.

Відносини. Відбувається оновлення почуттів і планів, що стосуються ваших відносин. Попереду ви вже бачите щасливе життя з коханими, мрієте про якісь спільні проекти, свята, дім.

Діва (24.08 – 22.09)

Робота. Все досить стабільно – у вас є чим зайнятися, ви знаєте як себе проявити і як отримати і задоволення, і результат. І життя йде своєю чергою, спокійно і впевнено, як і має бути.

Гроші. З’являються хороші перспективи примножити те, що у вас вже є. Тому уважно поставтеся до тих ідей і пропозицій, які надходять в цьому місяці. Деякі з них можуть бути дуже слушними.

Відносини. Від близьких і коханих ви отримуєте чергову порцію позитивного заряду у вигляді сюрпризів, незвичайних подарунків, додаткової уваги. Загалом, у вас є всі підстави вважати, що ви кохані і щасливі.

Терези (23.09 – 23.10)

Робота. Ви сповнені рішучості змінити цей світ, починаючи з себе і в своїй діяльності керуєтеся гаслом: “Якщо не я, то хто ?!” І рветься в бій, змітаючи все на своєму шляху, не розбираючи дороги і незважаючи на посади і звання.

Гроші. Потроху зростають ваші доходи, ви збудували дуже мудру систему отримання грошей і настільки в цьому досягли успіху, що можете вже і інших навчати подібним підходам.

Відносини. Вам набридло уже колишнє коло спілкування, в тому числі і в особистому житті. Втім, поки що бракує сил все змінити, тому ви можете просто терпіти до пори до часу і чекати слушної нагоди завершити відносини.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Робота. Вам буде чим зайнятися, але особливої ​​завантаженості і інтенсивності не чекайте. Ви просто працюєте в помірному темпі, заробляючи собі на найнеобхідніше. Втім, зараз ви і не надто прагнете до трудових подвигів.

Гроші. Можливо, цей місяць не найуспішніший фінансово, однак, багатообіцяючий. В тому сенсі, що вам багато чого будуть обіцяти, годувати сніданками і великими надходженнями. Але обіцяного, як відомо, три роки чекають.

Відносини. Загальний емоційний тон вирівнюється і ось ви вже не асоціюєте свою любовне життя з бурхливим океаном, і як належне сприймаєте і любов, і коханих людей поруч, вважаючи за краще спокійні прояви почуттів.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Робота. Упевненості вам зараз не позичати – йдете напролом, крізь терни і перепони, вперед до своєї мети. І результат не змусить себе чекати – у вас великі шанси очолити якийсь напрямок або колектив.

Гроші. Раптово може пощастити і вам всесвіт підкине грошенят, може у вигляді подарунка, виграшу або премії. Словом, фінансовий сюрприз вам гарантований. Залишається тільки грамотно розпорядитися.

Відносини. Обпікшись раз на молоці, ви зараз схильні і на воду студити, і всіляко обходити гострі кути у відносинах, і захищати себе і від зайвих хвилювань, і від тих, хто зазіхає на вашу увагу і почуття.

Козеріг (22.12 – 20.01)

Робота. Має бути велика самостійна робота, коли вам для досягнення результату не знадобляться ні офіси, ні колеги, ні контроль керівництва. А все інше для успішної роботи у вас вже є.

Гроші. Обіцянок буде набагато більше, ніж реальних коштів. Вам дуже старанно замилюють очі і запудрюють мізки, не називаючи нічого конкретного. Можливо, ви й самі раді будете обманювати себе.

Відносини. Велике почуття може нагрянути абсолютно раптово. І це буде саме те, що називають коханням з першого погляду, коли вам досить поглянути на людину, щоб зрозуміти всю неминучість пристрасті.

Водолій (21.01 – 19.02)

Робота. Ви виявляєте всі свої найсильніші якості і таланти, активні і бадьорі, завойовуєте авторитет серед співробітників. Загалом, місяць має бути активним, може навіть відпочивати ніколи буде, незважаючи на велику кількість свят.

Гроші. Життя налагоджується і в фінансовій сфері, ви вже впевненіше себе почуваєте, тому що з’являється якийсь запас коштів, подушка безпеки, яка в разі чого вам стане в нагоді, і надасть вам сил і сміливості рухатися далі.

Відносини. Вас оточують милі вашому серцю люди, близькі та кохані, до яких ви відчуваєте теплі почуття. І зараз ці люди вас всіляко підтримують, створюючи надійний тил і надаючи ще більше впевненості.

Риби (20.02 – 20.03)

Робота. Доводиться бути багатоверстатником і встигати за дуже багатьма напрямками. Навіть якщо у вас є люди в підпорядкуванні, ви не зможете звалити всі обов’язки на когось, доведеться самим все робити.

Гроші. Близькі зараз дуже потребують вашої підтримки, особливо фінансової. Так що доведеться очистити всі наявні запаси, може навіть влізти в борги, але забезпечити своїх рідних засобами.

Відносини. Вас завалять різними пропозиціями. Причому, це може бути як пропозиція приємно провести час, так і пропозиція руки і серця або щось в цьому роді. Тож настає дуже сприятливий час для особистого життя.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,прогноз,знаки Зодиака,астрологический гороскоп
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.