Як вийшло рік тому передбачити термін краху режиму Путіна

16 серпня 2024, 14:58
Власник сторінки
експерт, політолог
0
134
Як вийшло рік тому передбачити термін краху режиму Путіна

Приємне, коли твій прогноз річної давнини про те, що осінь 2024-го року Путін не переживе, підтверджує президент Зеленський.

Та каже, що ситуацію у Курський області Путін «розрулити» не зможе і Курськ стане фіналом його правління.

На початку вересня минулого року в аналітичному матеріалі «Остання осінь Путіна» я виклав загальні передумови того, чому найближчим роком на режим Путіна очікує колапс. Про те, що цей колапс буде прискорений успішними діями наших військ у прикордонних регіонах Росії, тоді, звичайно, не йшлося. Але загальний напрямок руху режиму Путіна до колапсу, причини його невідворотного краху вже найближчим часом та конкретний часовий проміжок – один рік – коли цей колапс настане, Вашому покірному слузі були зрозумілі вже тоді.

Про те, як просто зараз відбувається на практиці руйнування політичної системи Путіна та чого саме у цьому процесі можна очікувати найближчим часом, говорили у прямому ефірі програми «Суспільне.Новини» Національної суспільної телерадіокомпанії України. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.