Газопоршнева циганщина «Нафтогазу»

10 червня 2024, 12:56
Власник сторінки
член Наблюдательного совета Института энергетических стратегий
0
25
Газопоршнева циганщина «Нафтогазу»

Голова правління «Нафтогазу» Чернишов зробив щедрий подарунок Харкову – передав газопоршневу енергетичну установку Deutz на 4 МВт.

Якби дійсно хотіли допомогти, то передали без шуму та пилу. Ніхто би і не знав. Та й обсяг смішний – 4 МВт. Для Харкова – це як гірчичник поставити при запаленні легень.

Ні. Я розумію, що аргумент таких дій – допомога у кризовій ситуації, переживання за рідне (для Чернишова) місто, жителів і так далі, і так подалі.

Я чого пишу. Хотів на майбутнє уточнити. А наступного разу, коли Чернишов приїде у Харків, то його будуть зустрічати циганський ансамбль (чи то пак ромський), та під гітару співати пісню: «К нам приехал, к нам приехал, к нам приехал наш любимый Алексей Михайлович, дорогой! Выпьем за Лёшу, за Лёшу дорогого!». А Чернишов буде такий гоноровий кидати на піднос з горілкою чи водкою пару десятків тисяч гривень.

«Нафтогаз» віддає не своє. Та й Чернишов це не купив за свої гроші енергетичну установку Deutz. Не знайшов благодійників у США чи ЄС, які передали таку установку. Віддав те, що йому не належить, а належить компанії «Укргазвидобування». Навіть не «Нафтогазу».

Звичайно, є причини чому «Нафтогаз» та його керівник Чернишов робить копійчаний піар на газопоршневій енергетичній установці Deutz. Чи то політичні, чи кадрові.

Я думаю, що такі дії – це по суті прихована корупція «Нафтогазу» і Чернишова, до якої українське суспільство звикло. Шкода шановану і серйозну компанію Deutz AG, яка побічно потрапила в корупційно-політичний скандал.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Нафтогаз,Алексей Чернышов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.