Фантом "нахімовщини": як маріупольцям прищеплюють «юность в сапогах»

20 листопада 2023, 20:41
Власник сторінки
Народний депутат України
0
109
Фантом  нахімовщини : як маріупольцям прищеплюють «юность в сапогах»

У Маріуполі зараз форсованими темпами будують «нахімовське» училище. Здавалося б, не перший пріоритет для понівеченого міста. Але для росії це важливіше, аніж працююча каналізація.

Сьогодні, у Всесвітній день дитини, хотілося б нагадати, що ми воюємо проти чи не найбільш ворожого до дітей режиму на планеті. Тільки за мінімальними оцінками за час повномасштабного вторгнення рф 510 українських дітей загинули та понад 1144 отримали поранення. А сотні тисяч було депортовано.

Вбити чи закрити по в’язницях батьків і забрати дітей – це не якийсь там кричущий виняток, це звичайна практика рф на цій війні. Мало того, як і найагресивніші імперії минулого, росія прагне «перевиховати», а фактично промити мізки нашим дітям. Зробити з них солдатів для наступних своїх війн.

У Маріуполі зараз форсованими темпами будують «нахімовське» училище. Здавалося б, не перший пріоритет для понівеченого міста. Але для росії це важливіше, аніж працююча каналізація чи нормальне електропостачання. Адже курсантами цього училища мають стати сотні сиріт Міста Марії, чиїх батьків окупанти знищили.

Армія рф скоїла безліч кривавих злочинів на території України. Але сам факт, що Міжнародний кримінальний суд в Гаазі видав ордер на арешт путіна саме через незаконну депортацію дітей, свідчить, що для світу тут він перетнув усі можливі червоні лінії. І факт його провини в цьому злочині є очевидним.

Я щиро сподіваюся, що українські діти будуть вирвані з лап цього антилюдського режиму і повернуться додому. Де їм буде гарантоване нормальне дитинство і мирне майбутнє, а не «юность в сапогах». Ну а путін відповість за всі свої злочини сповна.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.