Вибори НА росії! Чого очікувати

07 листопада 2023, 17:31
Власник сторінки
Политолог
0
61
Вибори НА росії! Чого очікувати

"Гітлеру" 21-го століття потрібні предвиборчи "перемоги"


Вже відомо, що Путлер буде приймати участь у чергових виборах президента росії. І черга гучних вйськових фіаско в Україні, починаючи від невдалого бліцкригу на Киівщині та втрати флагману "Москва", та закінчуючи все більш частішими втратами флоту та авіації сьогодні, змушують його шукати "зручні" (як вважають у Кремлі) частини фронту для демонстрації хоч будь-яких "перемог".

На мій погляд, саме тому сьогодні рф так зацікавлена в Авдіївці. У Кремлі вважають, що згідно положенню сил на мапі, є перспектива взяти місто у оточення. До того ж, у Кремлі сподівались, що не зазнають таких втрат, як при наступу на Бахмут. Але ж, на щастя, розрахунок орків не виправдався і сьогодні ворог несе там колосальні втрати. АЛЕ! Для рф втрата особового cкладу ніколи не була причиною для відмови від "показухи". Тому, на жаль, скоріш за все тиск на Авдіївку буде зростати. 

Взагалі, чим ближче до виборів, динаміка ворожої активності скоріш за все буде зростати, як і ракетні обстріли. Тем більше, що сама дата виборів практично співпадає з річницєю вторгнення. Тобто локальні перемоги для Путлера дуже важливі не тільки з цілю відтягнути сили ЗСУ зі слабких оборонних рубежів орків, але й з позиції збереження власного рейтингу. Ворог буде активно шукати слабкі місця. І це стосується не тільки Авдіївки.

При цьому, ворог буде намагатися відкладати загальну мобілізацію, роблячи ставку на вже задіяні бойові ресурси або буде залучати додаткові сили поступово та приховано лише для докомплектації. Але це лише виключно у довиборчий період.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Україна,вибори,війна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.