Честь VS гроші: тендерний мафіозі нардеп Яценко знову програв суд військовому

06 листопада 2023, 10:26
Власник сторінки
Журналист
0
66
Честь VS гроші: тендерний мафіозі нардеп Яценко знову програв суд військовому
ТСН:

Суд знову змушує нардепа Яценка спростувати свою брехню про військового, голови Черкаської ОВА, генерала Ігоря Табурця. Він визнав недостовірними слова Яценка про хабар в 100 тисяч доларів.

За свою брехню Яценко заплатить 1 гривню моральної компенсації. 

Його брехня про військових - безперервна і системаатичнаа. До цього був суд з кіборгом Олегом Гервасом. Якого Яценко називав мародером і вбивцею мирних жителів. 
Ще триває справа з волонтеркою, а згодом - воїна ЗСУ, Ольгою Ситник. Яку Яценко хоче запроторити до в'язниці, бо на його думку вона "взяла у заручники державного діяча Яценка". 
Яценко програв суд і мені. Він намагався довести, що в матеріалі "Як Умань готували до окупації" недостовірні дані і стягнути з мене 50 тисяч гривень моральної компенсаації. Але програв суд і апеляцію. 
Зараз він закидує заявами поліцію, щомісяця намагаючись відкрити по мені кримінальні впровадження за ці рідкі публікації, що роблю, коли отримую відпустку на кілька днів від роботи на Сили Оборони України . Але його спам лише відволікає слідчих від роботи, бо жодна з його заява не перейшла до наступної фази і викладені ним факти виявлялися взятими зі стелі здогадками. 
Особливо "по Фрейду" було, коли він написав заяву до поліції, що я, вирушаючи на фронт з партією дронів, сказав, що цими дронами ми будемо знищувати окупантів. А він побачив в цьому погрози його життю. 
Ніщо не видавало в Штірліца російського шпигуна. Ні будьоновка, ні парашут, що волочився за ним. 
При цьому Яценко і ряд його помічниць, яких він "всунув" в депутати Уманської міськради, активно перешкоджають виділення коштів на ЗСУ з міського бюджету. Їх голосів немає ні в голосуванні на підтримку ППО, дронів, пікапів. 
Але, повертаючись до судового позову Табурця до Яценка. Днями черкаські журналісти на одному із заходів спробували отримати коментар Голови Черкаської ОВА щодо деталей суду. І тоді пан Табурець мʼяко відійшов від теми, сказавши щось на кшталт: «Немає чого коментувати. Собака бреше, вітер носить. З Яценко ані про честь, ані про гідність говорити не доводиться». Одразу видно, що за цей час пан Голова ОВА розібрався у розкладах і розставив крапки над «і» щодо таких персонажів.
Але питання залишається відкритим. Антон Яценко – живіший всіх живих. Сидить собі у Києві, подалі від черкаських ветеранів-Азову, отримує багатотисячну депутатську зарплату, строчить кляузи на Плетньову та програє суди. 
При цьому він використовує службове становище, щоб максимально створити проблеми тим, хто за Україну. 

Він жахливо боїться цих людей. Бо воїни ЗСУ, волонтери, патріоти, кращі за нього. І він хоче їх знищити любою ціною. А при зустрічі з ними, робить "жест доброї волі", накиваючи п'ятами до свого джипу Мерседес за мільйони. Всі ми памʼятаємо як накивав пʼятами народний депутат з власної зустрічі із виборцями, коли його обсипали борошном. А скільки ще було таких прикладів «організованої втечі» від обурених громадян, ветеранів?! Не забуваємо, що бажаючих начистити обличчя нардепу від Умані вилаштувалась від Черкас до Бахмуту. Там тобі і мер Черкас, і воїни-Азовці, і просто громадські активісти, і колишня соратниця, а нині мер Умані... І насправді, для країни – це погана новина. 
Бо це показник, що СБУ, ДБР, НАБУ погано справляється з покладеними на них задачами по виявленню корупціонерів та диверсантів. Або ж Антон Яценко має стійкі корупційно-диверсійні зв'язки у цих структурах. 
Сьогодні максимально загострюється запит на справедливість і буде серйозно дискутуватись право на насильство. Це означає, умовно кажучи, що або СБУ доведе справу до кінця з Яценко, або своє слово скаже вулиця.
 А за цих обставин дай Бог, щоб люди, яких Яценко ображав і намагався судити, обмежилось борошном, зеленкою чи сміттєвим баком.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Антон Яценко,злочин,державна зрада
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.