Корупційні зв'язки в Академії правових наук покривають антикорупціонери?

17 жовтня 2022, 09:22
Власник сторінки
Старший радник юридичної компанії Lex Pride
0
2461
Антипов Вадим, старший радник юридичної компанії Lex Pride

Уже більше місяця Міносвіти разом з МВС приховують очевидно корупційні дії віце-президента Академії правових наук та за сумісництвом членкині Атестаційної колегії МОН Кузнєцової Н.С..

Уже більше місяця Міносвіти разом з МВС приховують очевидно корупційні дії віце-президента Академії правових наук та за сумісництвом членкині Атестаційної колегії МОН Кузнєцової Н.С., ніяк не реагуючи на моє повідомлення від 5 вересня 2022 року, копія якого нижче ….

Історія знає всього дві Академії  правових наук: одну створену адвокатом Гітлера Гансом Франком у 1936 році задля виправдовування злочинних ідей фюрера (як-то необхідність життєвого простору арійській нації) та Академію правових наук України, створену у 1993 році задля обслуговування ідей правлячих кіл в Україні. Варто лише згадати славні висновки цієї Академії щодо можливості Кучми балотуватися на третій строк та мовчазне схвалення усіх ініціатив Януковича. За таку службу держава утримує цілий штат оплачуваних академіків та членів-кореспондентів, які мастаки на всі руки, проте більшість з котрих навіть ніколи і в суді не були.

Держава покриває гріхи цих “вчених”, держава цементує родинні зв’язки і корупційні зв’язки останніх, адже це і є той негласний договір, який їх зв’язує, попри всі голослівні заяви представників влади.

Я подав 5 вересня заяву про вчинення можливих корупційних діянь членами цієї Академії - мамою і сином, Кузнєцовою Наталією Семенівною та її сином Котом Олексієм Олександровичем. Корупція дуже банальна і проста; мама “проштовхнула” синулю у професори, мама штурмує для нього створення спеціалізованих вчених рад (кажуть без хабаря там нема чого і робити), мама створює унікальну за своє тупістю і назвою Наукову установу (!) КРЦ - задля посади директора під свого сина, мама вибиває за цією псевдо науковою установою будівлю за адресою: Київ, вулиця П.Орлика, 3, вибиває фінансування, і т.д. і т п.

І що цікаве - ЖОДНОЇ РЕАКЦІЇ ТА ВІДПОВІДІ ВІД САМОЇ ПРАВОВОЇ АКАДЕМІІ НЕМАЄ.

Рука руку миє.

У будь якій демократичній нормальній країні порядна людина подала б уже у відставку…

Відповідно логічно постають такі питання:

1. Для чого нашій державі така Академія з бюджетом у 102 031 000 грн на 2023 рік, яка сама породжує корупцію ?

2. Де розрекламовані хвалені антикорупційні органи?

3. Академіки і член-кореспонденти Академії правових наук можуть вчиняти корупційні діяння безкарно? Їм закон на писаний?

4. До речі з 22.09.22, беззмінний президент і друг Кузнєцової Н.С. - Петришин О.В., який покривав всю цю академічну корупцію, став Суддею Конституційного суду України!

 

VIVAT АКАДЕМІЯ!

VIVAT Корупція!

VIVAT безсиллю антикорупційних органів!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.