Держзрадник Медведчук досі залишається академіком

31 жовтня 2022, 09:25
Власник сторінки
Старший радник юридичної компанії Lex Pride
1
1990
Антипов Вадим, старший радник юридичної компанії Lex Pride

Держзрадник Медведчук В.В. досі залишається академіком Академії правових наук під опікою віце-президента Кузнєцової Н.С. Факти не приховаєш!

Як я писав раніше, Академія правових наук в силу своєї непотрібності є дійсно унікальним явищем сучасної історії України. Сотні мільйонів бюджетних гривень іде на підтримку штанів нікому непотрібних академіків і член-корів.

Проте керівництво цієї Академії продовжує дивувати платників податків і далі.

На цей раз історія про зрадника України і однокурсника віце-президента Академії Кузнєцової Н.С. Остання навчалась  і закінчувала з Медведчуком В.В. юрфак Університету ім.Шевченка, далі тягнула і затягнула його в академіки.

І ось що дивно;  ані Кузнєцова Н.С. за майже 4 роки(!!)  з моменту порушення кримінальних справ щодо держзради Медведчука В.В. і обміну  останнього на українських полонених, як посадова особа Академії правових наук, ані донедавна Президент АПРНУ Петришин О.В. ( зараз уже суддя КСУ) не порушили  і не ініціювали питання про виключення останнього зі складу дійсних членів Академії.

Поки наші хлопці б’ються і вмирають на фронті у війні з російськими окупантами, посадові особи  АПрНУ приховують факти перебування у їх складі держзрадників.   Особиста сторінка академіка Медведчука В.В. просто заблокована на сайті АПрНУ, проте доступна на всіх інших ресурсах.

Соромно мало б бути Кузнєцовій Н.С. за таку “неакадемічну” поведінку, та і решта членів АПрНУ могли б нагадати віце-президенту Кузнєцовій Н.С. щодо необхідності виключення її старого друга - зрадника України і кума Путлера з АПрНУ…

Суспільство чекає на реакцію і так пропахлою на скандали Академії.

Чи серед 146 членів Академії ніхто не в курсі зрадництва Медведчука В.В??

Загалом Академіку Медведчуку інкримінуються вчинення наступних особливо тяжких злочинів: державна зрада ( ст.111 ККУ), сприяння діяльності терористичної організації (ст.258-3), розграбування національних цінностей (ст.438 ККУ)… Одним словом – кум Путлера – академік АПрНУ.

VIVAT АКАДЕМІЯ !

VIVAT ЗРАДНИКАМ АКАДЕМІКАМ!

VIVAT БЕЗСИЛЛЮ ЧЛЕНІВ АПрНУ!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
СПЕЦТЕМА: Украина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.