Пропаганда РПЦ грає на імперські амбіції путіна

05 жовтня 2022, 19:08
Власник сторінки
Favorit005@ukr.net
0
106

Пропаганда РПЦ грає на імперські амбіції путіна

РПЦ продовжує пропаганду війни проти України. Замість примирення і заклику до збереження заповідей Божих із уст священників московського патріархату лунають заклики до мобілізованих «захищати росію і віру», тобто імперські амбіції путіна.

Нещодавно в Курські області росії в Желєзногорську військовий священник РПЦ Святослав Чурканов, який нещодавно повернувся із війни рф проти України, промивав мобілізованим резервістам мізки брехнею про захист росії від України. Священник РПЦ побажав, щоб Божа Матір зберігала окупантів «на всіх їх починаннях» і «щоб з перемогою вернулись».

Пропагандист в рясі вручив майбутнім рашистам прапор, який, як він запевнив, вручають в зоні бойових дій в Україні. Священник РПЦ Святослав, запевнив, що буде зберігати цей прапор після «побєди» в храмі, як «святиню» Желєзногорська. До слова прапор містить ікону Нерукотворного Спаса.

Звертаючись до мобілізованих служитель РПЦ сказав: «Хлопці, ми воюємо самі із собою. Я вам однозначно можу сказати. В полон вони не здаються. Також підривають себе гранатами, як і наші хлопці себе підривають і намагаються забрати, якомога більше противника».

Не обійшлось і без байок про НАТО.

«Дурнів там практично нема. Тим більше зараз на цей час все керується НАТОвськими підрозділами На тому напрямку де я був, я сам бачив як привозили американців, поляків…ось…але це рідкість звісно…», – лякає отець.

Таким чином служителі РПЦ підтримують кремлівську загарбницьку війну рф проти України і виправдовують, перекручуючи православ’я на свій лад.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.