РПЦ закликає росіян до війни та підтримки мобілізації

22 вересня 2022, 15:57
Власник сторінки
Favorit005@ukr.net
0
37

РПЦ закликає росіян до війни та підтримки мобілізації

Кремль активізував усі свої ресурси для посилення панічних настроїв у рф, щоб досягти загального схвалення мобілізації. Росія приховує свої втрати за час "спецоперації" в Україні, проте, судячи з непрямих ознак, армія рф катастрофічно потребує поповнення живою силою. путін розуміє, що підтримка війни та участь у ній – не тотожні поняття. Проте часу для роботи пропаганди майже немає, тож кремль вирішив задіяти всі ресурси, щоб "умовити" народ схвалити загальну мобілізацію.

          Протоієрей Олександр Тимофєєв активно підключився до агітації. Нещодавній його пост у ТГ-каналі більше схожий на настанови тренера перед вирішальною битвою на рингу, ніж на проповідь священика, який ще пам'ятає 10 заповідей.

"Ми пропустили удар. Можливо, це нокдаун. Це не означає, що потрібно лежати і пускати слини. Або звинувачувати старого тренера (відсилання до путіна, проти якого починаються бунти – ред.) у тому, що він погано готував, за старими методиками, а противник застосував новий прийом: треба зібрати волю і сили в кулак і битися! Кожен на своєму місці і в своїй мірі, без ниття і звинувачень... Ця війна має стати загальною і народною. Так переможемо!" - закликав протоієрей.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.