Громадяни російської федерації вже підшукують методи як втекти з россії.

22 вересня 2022, 10:46
Власник сторінки
Favorit005@ukr.net
0
15

Громадяни російської федерації вже підшукують методи як втекти з россії.

У Росії почалася паніка серед населення після того, як президент Володимир Путін оголосив часткову мобілізацію. Люди почали критикувати російську владу.

«У середовищі вищого політичного керівництва рф продовжуються панічні настрої та підвищується рівень недовіри до президента рф. Більшість представників еліти РФ вирішує питання евакуації своїх рідних та близьких з Москви до Грузії, Ізраїлю та Арабських Еміратів, а також, уточняються місця переховування на випадок ядерної війни.

Після того, як російський диктатор володимир путін оголосив часткову мобілізацію, у кремлі не виключили введення обмежень на виїзд за кордон. А тим часом прості росіяни почали масово залишати країну, доки ще залишилася така можливість.

Тим часом, повідомляється, що у деяких росіян, які намагалися перетнути кордон з Казахстаном, уже почали вимагати довідку з військкомату.

Водночас шляхів для виїзду з росії дедалі менше. Так Фінляндія, яка залишалася єдиною країною ЄС, яка межувала з росією та дозволяла в’їзд по туристичних візах, тепер планує закрити свої кордони.

У мережі вже почали з’являтися відео того, як на кордоні Фінляндії утворилися кілометрові пробки охочих виїхати з росії, при цьому росіяни, які тікають з країни, скаржаться на повільну роботу фінської митниці.

Також, нам відомо, що найбільша кількість запитів у Google щодо можливості залишити територію рф поки що надходить з Тверської, Оренбурзької та Кемеровської областей. Також до п’ятірки регіонів-лідерів увійшов Дагестан.

Скоро в велікай рассії не залишиться нікого через маленького диктатора з великими амбіціями, яких йому ніколи не досягти.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.