«Русский мир » в Ужгородському кафедральному храмі РПЦвУ

10 серпня 2022, 15:40
Власник сторінки
Favorit005@ukr.net
0
37

«Русский мир » в Ужгородському кафедральному храмі РПЦвУ


Не так давно,  славнозвісний  на Закарпатті отець-сепаратист Російської церкви Димитрій Сидор та його поплічник отець Костянтин Тимофєєв розпочали активну роботу в інтернет-просторі нашого краю, створивши для цього ресурс www.rusyn.eu.

 Перший ще з 80-х років був агентом КГБ, зараз двоє активно використовуються Росією по активізації русинського питання в Закарпатській області та створення фейкової Підкарпатької русі.

Останні двоє, створивши згаданий інтернет ресурс активно прославляють вигадану Підкарпатську Русь та звинувачують  Україну в усіх своїх стражданнях та «гоніннях на русинів».

Проаналізувавши цей сайт, можна дійти висновку, що отець Костянтин йде впевненими кроками до «творінь» свого наставника Димитрія Сидора у період 2008 року, за які його було засуджено за сепаратизм.  

Цікавим фактом є те, що з початку війни вони  припинили та не наважувались  розповсюджувати провокативні матеріали на своєму сайті, однак у серпні п.р. знову розпочали публікувати проросійські матеріали. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.