В найбільшому Ужгородському соборі УПЦ працював колаборант

02 серпня 2022, 15:23
Власник сторінки
Favorit005@ukr.net
0
51
В найбільшому Ужгородському соборі УПЦ працював колаборант

В найбільшому Ужгородському соборі УПЦ працював колаборант

 

Як стало нам відомо, у відомого на Закарпатті священика-сепаратиста Димитрія Сидора до 2017 року працював такий собі мешканець с. Коритняни Ужгородського району Федір Тушер.

Перший ще з 80-х років був агентом КГБ, зараз двоє активно використовується Росією по активізації русинського питання в Закарпатській області.

Федір Тушер, уродженець Воловеччини, перебуваючи на заробітках в  Росії, відкрито у війні проти України підтримав РФ, про що свідчать його дописи в соціальній мережі «Фейсбук».

 Доречі, син Федіра Тушера до 2019 році був настоятелем чоловічого монастиря УПЦ с. Кострино, в церковному житті носив ім’я – Апполос, однак з невідомих причин виїхав за межі України 

Можна дійти висновку, що Федір Тушер йде впевненими кроками до «творінь» свого колишнього наставника Димитрія Сидора, якого у 2008 році було засуджено за сепаратизм.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.