Антиукраїнські акції в Угорщині

15 червня 2022, 09:54
Власник сторінки
Favorit005@ukr.net
0
91
Антиукраїнські акції в Угорщині

Антиукраїнські акції в Угорщині

Час від часу на території Угорщини проходять різного роду акції, які мають загрозливу мету для України та ніяким чином не сприяють у вирішенні війни з росією.

Відповідна акція пройшла 11 червня  в місті Будапешт, назва якої сама говорить за себе «Стоїмо з Росією!». Зазначена акція супроводжувалася маршем прихильників путінського режиму, які в руках тримали та активно махали стягами невизначених псевдонародних республік «Луганської народної республіки» та «Донецької народної республіки», які створені та проголошені росією внаслідок незаконної анексії території України у 2014 році.

Під час маршу, прихильники путіна вигукували гасла - «Зеленський — велика купа нулів» «Зупинити США-НАТО-ЄС», «Україна ніколи не була незалежною державою, а Росія — не Радянський Союз», « за різанину в Бучі відповідають ЗСУ».

Як виявляється, основною метою даної антиукраїнської демонстрації були наміри вплинути на уряд Угорщини, який має визнати так звані «луганську та донецьку народні республіки».

Також, цікавим є той факт, що однотипна акція пройшла й на території росії, демонстранти якої вимагали псевдореспубліки та підтримати т.зв. спецоперацію на території України.

Прикрим є те, що уряд Угорщини та сам Віктор Орбан ніяк не відреагували на такого роду демонстрації. Тому виникає питання, можливо вони підтримують їх? Можливо вони є організаторами їх проведення? Маємо надію, що це не так, оскільки такі дії не сприяють розв’язання війни з російським ворогом та не демонструють підтримку сусідньої країни.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.