Русинський антивакцинатор Данацко Іван

18 лютого 2022, 15:39
Власник сторінки
Favorit005@ukr.net
0
25
Русинський антивакцинатор Данацко Іван

Русинський антивакцинатор Данацко Іван

Доброго дня шановні читачі нашого видання. Виникло непереборне бажання написати статтю за відомого в Закарпатські області провокатора І.Данацка, який за фінансову вигоду проводить різні інформаційні акції. Вказана особа активно пропагує питання визнання русинів національною меншиною України та корінним народом, наголошуючи постійно про переслідування його та інших русинів правоохоронними органами.                                                                                                                                          Окрім русинської проблеми І.Данацко веде активну антиковідну пропаганду та закликає людей не вакцинуватись від COVID-19 наводячи безглузді приклади, зокрема: «В Україні внаслідок вакцинації проти COVID-19 помирають люди», «Вакцини спричиняють сильний анафілактичний шок», «Вакцина призводить до безпліддя у жінок».      Також, І.Данацко поширює твердження, що нібито  вакцина навчить імунну систему організму атакувати білок синцитин, який бере участь у формуванні плаценти, а це, своєю чергою, призведе до безпліддя в жінок. Насправді якщо вакцина може викликати імунну відповідь проти плацентарного білка, те саме відбувалося б під час захворювання на COVID-19. Це означало б, що мільйони жінок дітородного віку по всьому світі, які перенесли COVID-19 за останній рік, не можуть мати дітей. А це неправда. Вакцина проти коронавірусу спричиняє розсіяний склероз. Насправді лише в єдиному випадку при випробуванні вакцини AstraZeneca повідомили, що у волонтера виявили розсіяний склероз, в іншому — запалення спинного мозку. В обох випадках експерти дійшли висновку, що хвороба не мала стосунку до вакцинації. Вакцини — генетична зброя, яка змінює наші гени. Вакцини проти COVID-19 ніколи не потрапляє в ядро клітини, де розташована  наша ДНК. Це означає, що мРНК не може впливати чи взаємодіяти з нашою ДНК будь-яким чином. Натомість мРНК-вакцини працюють із природними захисними силами організму, щоб безпечно виробити імунітет до COVID-19.

Закликаю всіх людей не звертати увагу на хвору людину І.Данацко, який за матеріальну винагороду веде неправдиву антиковідну пропаганду.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.