Шанувальник Путіна на Закарпатті Іван Данацко

18 лютого 2022, 15:37
Власник сторінки
Favorit005@ukr.net
0
16
Шанувальник Путіна на Закарпатті Іван Данацко

Шанувальник Путіна на Закарпатті Іван Данацко

І знову проявляє свою антиукраїнську позицію та прихильність до «російського братського народу» т.зв. «народний лідер русинів» Іван Данацко. Проаналізувавши його особисті сторінки в Інтерент мережі «Фейсбук» можна сказати лиш одне, ця людина несповна розуму. Наведу декілька його постів: "Діти войни", із-за під@растичеських амбіцій майданутих - поРошенко, Яценюка, Турчинова і многих мразей, таких як Луценко, Парубій, Тягнибок і так дале, вже 8 (восьмий) год вуживавуть на Донбасі, «Нись, 08.02.2022 года "Русинський ісполнітєльний комітет" начав у Закарпатськуй області "Перезагрузку"! Предупреждаву вшиткі спецслужби гамериканської окупаційно-колоніальної власти України, позад того, яким роздав пісьма я подзвонив представникам ОБСЄ, які нись были в Ужгороді, но зо мнов ся договорили встрітити на другий тиждень! І позвонив представнику ООН по правам людини і обяснив, што ся робить з переслідуванням русину в нашому крайови! А пока каждий най ся задумать, што ліпше - "Ужасний кониць, чи ужас без кунця!"  но і.т.д. І.Данацко постійно наголошує про переслідування русинів правоохоронними органам, в той час ряд русинських організацій ведуть активну культорологічну діяльність в області, проводячи русинські фестивалі, круглі столи, форуми, що в розріз суперечить твердженням про переслідування русинів.

На мою думку І.Данацко виконує чиїсь вказівки для формування картинки зацікавленим особам у дестабілізації ситуації в нашому краї.                   
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.