Чи зійде з рук Зеленському та Єрмаку вагнергейт?

29 листопада 2021, 16:26
Власник сторінки
Народний депутат України
0
43
Чи зійде з рук Зеленському та Єрмаку вагнергейт?

Нещодавно моєму блогу виповнилося 2 роки, з цієї нагоди мені дуже цікаво дізнатися вашу думку про те, що вас турбує і про що ви хотіли б поговорити.


Я зробив окремий на своїй сторінці у Facebook, де в коментарях можна залишити мені питання. Як обіцяв, я буду обирати найпопулярніші запитання і відповідатиму на них. 

Одне з найпопулярніших питань від вас: Чи понесуть Єрмак та Зеленський відповідальність за провалення операції по вагнерівцям? Насправді вона вже є – це тотальна недовіра українців. Ви ж знаєте, що коли є якісь дії з боку чиновників або державних діячів першого ешелону і ці дії ніхто не пояснює суспільству, то у людей виникає багато запитань. Суспільство вже кілька місяців говорить про вагнергейт, працює ТСК у парламенті, багато журналістів роблять свої розслідування. А тим часом влада мовчить. Перше, що обурює людей у цій ситуації − це те, що Зеленський не відповідає. А ось вам і відповідь на запитання про те, чи буде покарання, воно вже є − це недовіра через те, що повністю відсутня комунікація з владою. А, ми всі пам'ятаємо, що Зеленський обіцяв максимальну відкритість для суспільства, коли йшов на вибори. Ми всі бачимо, що рівень недовіри зростає, всі соціологічні опитування свідчать про те, що ми з вами вважаємо, що країна рухається не в тому напрямку − це і є народна санкція. А юридичні наслідки будуть потім − вже по завершенню каденції Зеленського. Я особисто бачу, що є певна напруга у суспільстві. Я в політиці вже 20 років і я відчуваю, що будуть суттєві зміни у політикумі, може це будуть перевибори парламенту чи президента цієї весни − час покаже. Коли на вулиці є такий рівень невдоволення та недовіри до влади, то потрібно лише підпалити сірник, щоби все це вибухнуло. І ця напруга вже дуже відчувається. Нагадую, що я чекаю на вас запитань. Ви можете написати їх тут у коментарях під блогом, а можете на у Facebook.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Батьківщина,Владимир Зеленский,ВО Батьківщина,Ермак,ЧВК Вагнера
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.