Про зміни у Кабміні: А вы, друзья, как ни садитесь, всё в музыканты не годитесь!

04 листопада 2021, 16:07
Власник сторінки
Народний депутат України
0
39
Про зміни у Кабміні: А вы, друзья, как ни садитесь, всё в музыканты не годитесь!
Костянтин Бондарєв, народний депутат України

Сьогодні день призначень нових міністрів у Кабмін і це засідання парламенту мені нагадало байку Крилова «Квартет».

Якщо пам`ятаєте у байці є такі рядки: 

«Чтоб музыкантом быть, так надобно уменье
И уши ваших понежней, —
Им отвечает Соловей, —
А вы, друзья, как ни садитесь,
Всё в музыканты не годитесь»

Якщо є ноти та музичні інструменти − це, звісно, добре, говорить у цій байці Крилов, але це не означає, що буде музика. Для цього повинні бути люди, які вміють грати саме по цих нотах і саме на цих музичних інструментах. Дуже нагадує сьогоднішню ситуацію в країні − при владі немає профільних фахівців. Насправді кандидати на посаду міністрів, за призначення яких сьогодні голосують в Раді, можуть бути достатньо кваліфікованими людьми, але не сфері управління країною, а в інших галузях. Відсутність плану реформ і ідей, записаних на папері й оформлених у конкретний документ, призводить до хаосу. А наслідки ми з вами вже бачимо: коли були можливості та гроші й було потрібно купляти газ і вугілля у травні-липні за дуже низькими цінами (ціна на газ, нагадаю, була 200$, а не 1000$ як зараз), на жаль, чиновники Зеленського провалили закупівлю. Пояснити чому ніхто не може і досі. 

Спочатку повинна бути програма реформ у країні, а потім розділення цієї програми по пунктах та напрямках, і лише тоді пошук виконавців для реалізації цих ідей. Тільки після цього ми побачимо результат, а поки… буде як в байці у Крилова: 

«А вы, друзья, как ни садитесь,Всё в музыканты не годитесь».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: газ,кризис,Батьківщина,Владимир Зеленский,Юлія Тимошенко,вугілля,Володимир Зеленський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.