Іван Данацко русинський сепаратист!

29 листопада 2021, 14:44
Власник сторінки
Favorit005@ukr.net
0
26
Іван Данацко русинський сепаратист!

Іван Данацко

Іван Данацко, відстоює прав етнічних меншин, а точніше, виключно русинів які бачать себе одним цілим з Російською Федерацією.                   
  І.Данацко, систематично поширює в ЗМІ інформацію, що переслідування русинських активісті правоохоронними органами України, відсутність загальнодержавної підтримки у розвитку русинської культури та освіти, а також небажання органів місцевого самоврядування піти на зустріч русинсам Закарпаття у питанні визнання їх корінним народом України.                                                                                                                        Однак, всім відомо, що І.Данацко фінансово підтримується регіональними політиками проросійського напрямку, які змушують І.Данацка проводити активні антиукраїнську інформаційну пропаганду з метою дестабілізації ситуації в Закарпатській області. Вказана особа неодноразово організовувала та проводила акції біля Закарпатської ОДА, однак вказані акції підтримки не отримували, так, як частіше він виcтупав один, що вказує на його реальну підтримку місцевим населенням у тому числі і русинами, які його називають провокатором. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.