Космічні схеми Броніслава Кулікова

18 листопада 2021, 16:21
Власник сторінки
0
207
Космічні схеми Броніслава Кулікова
Броніслав Куліков

Як потрібно заробляти гроші?

        В умовах сьогодення, коли розвиток національної економіки, підвищення її конкурентоспроможності та досягнення економічного зростання забезпечується за рахунок інвестицій у нові технології та процеси комплексної модернізації країни, особливо гостро постають питання зміни пріоритетів інвестиційних інтересів основних суб’єктів економіки у контексті активізації інтеграційних процесів та доступу до глобальних потоків знань та розвитку високих технологій.

 

До прикладу у структурі інвестиційних пріоритетів розвинених країн понад 60% складають інвестиції у нові технологічні процеси (аналогічний показник для національних пріоритетів інвестування не перевищує 12% та має тенденцію до зменшення. Таким чином, позитивним аспектом інтеграційних процесів у загальносвітових тенденціях без сумніву є зміщення акцентів в оцінці інвестиційної привабливості на користь високотехнологічних видів діяльності. Разом з тим, неконтрольовані потоки інвестицій без урахування внутрішньо національних інтересів в межах країни спроможні позбавити економіку країни важливих переваг у досягненні у довгостроковій перспективі конкурентоспроможності на світових ринках та втрати позицій навіть на внутрішньому ринку.

Саме аспект пошуку науково обґрунтованого компромісу між національними інтересами реципієнтів та конкурентними інтересами інвесторів дедалі більшої уваги набувають у наукових дослідженнях та стають однією з найбільш актуальних проблем розвитку економіки будь-якої країни, особливо з позицій розкриття питання формування її інвестиційної привабливості.

     Україна – є ключовим гравцем в країнах Європи, для пошуку інвестицій та проектів в сфері IT, ядерної та космічної галузі. Це робить її привабливою для різних гравців Єврозони.

Разом з тим, впродовж останніх років особлива активність зокрема чеських партнерів, про яких наразі піде мова, в пошуку «нового ринку збуту», тісно поєднала їх, з українськими спеціалістами (2019-2021 рр. близько 1,5 млн., громадян України працювало на території Республіки Чехія).

     Основні напрямки  чеських партнерів є – машинобудування (залізнична галузь), ІТ- технології, логістика (перевезення товарів та туристичний напрямок), ядерна промисловість (впровадження новітніх технологій в розвиток та модернізацію галузі ).

      Для прикладу, чеська компанія WITKOWITZ, відкрила ряд напрямків на території України, а саме :

1.    Організацію співпраці з Космічним агентством України для передачі Південного машинобудівного заводу імені Макарова (Южмаш) в спільно українське-чеське виробництво.

2.    Отримання узгодженої позиції з Київським інститутом енергетичних проектів, (основний проектант атомних станцій), на розробку прототипу ядерного реактора потужністю до 50 мВт. (під назвою «Д»).

3.    Розробка та реалізація проектного задуму по ядерних програмах

 

 

       Для реалізації вищевказаних програм на території України було створено ряд спільних підприємств. Основним так званим «куратором» з чеського боку, вищевказаних проєктів виступає Броніслав Куліков (Bronislav Kulikov), 05.02.1968 р.н., а також афільована до нього компанія «Bresson».

     «Куратор» Б. Куликов, «активно» впроваджує політику чеських інвесторів (WITKOWITZ) для «налагодження» сталих та «правильних» зв’язків з представниками влади та політиками на території України. З метою, власного матеріального збагачення Б. Куліков створив «схему» за якої будь які, його зв’язки, контакти з керівниками органів влади (Комітет Верховної Ради України з питань енергетики та ЖКП, Комітет ВР України з питань економічного розвитку та ін.. державні установи), потребують «додаткових» матеріальних «стимулів» для українських чиновників.

      Посилаючись на джерела iDNES.cz Броніслав Куліков, витратив близько 450 000.00 Євро, «впроваджуючи» проєкти з українськими партнерами. «Куратор», даючи звіт своєї власної діяльності керівникам WITKOWITZ, «списав» вказані кошти на «допомогу» українським парламентаріям та представникам органів влади.

        На своєму позачерговому засіданні 02.11.2021р. наглядова рада «Укрзалізниця» вирішила здійснити повний аналіз діяльності інвестиційних напрямків діяльності Броніслава Кулікова та його «партнерів». Разом з тим, перевіряється уповноваженими особами КВР України, законність та правовий статус «злочинної-організації» Б. Кулікова в ядерній галузі. Далі буде..

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Верховная Рада,політика,Кабінет Міністрів,Чехія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.