Секрети нового голови Славутського РДА

12 травня 2020, 15:25
Власник сторінки
0
44

Судячи з декларації Олександр Вікторович Мельник отримував доходи на посаді першого заступника Славутської РДА більше ніж самий голова.

Судячи з декларації Олександр Вікторович Мельник отримував доходи на посаді першого заступника Славутської РДА більше ніж самий голова судячи з декларації Олександр Вікторович отримав 264963(22080 грн в місяць) грн. За тей самий період колишній голова Славутської  РДА Маршук Богдан Петрович отримав 204667 (17055 грн в місяць) грн. Виникає питання навіщо йому посада Славутської РДА?

Для того щоб отримувати меншу заробітню платню? – ні

Секрет на це питання дуже просте! Маючи тісні звязки(кумовство) з керівником Славутського земельного відділу Чубком Павлом дружина якого є представником ЗЕкоманди в Славуті свого кандидата на голову РДА Славутський район є аграрним, а земель все менше і менше залишки яких хочуть присвоїти за допомогою свого ставленика нового голи РДА прибрати до своїх рук.

   Реформа з продажу землі буде завершувати новий очільник!

Мамо не садіть город він вже не наш

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Славута,Хмельницька область,політика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.