Завдяки «Батьківщині» школи, садочки та лікарні Київщини будуть мати тепло

25 жовтня 2021, 21:25
Власник сторінки
Народний депутат України
0
14
Завдяки «Батьківщині» школи, садочки та лікарні Київщини будуть мати тепло
Костянтин Бондарєв, народний депутат України

Я хотів би поділитися дуже важливою новиною. Завдяки Київській обласній «Батьківщині» населення і бюджетні установи зможуть платити менше за опалення.

Місяць тому Київська обласна «Батьківщина» звернулася до всіх політичних сил, які представлені в Київській обласній раді, з питанням про те, що ми повинні не допустити підвищення тарифів для населення. Тарифів перш за все на тепло, а також забезпечити безперебійну роботу теплостанций і постачання тепла шкіл, дитячих садків та медичних установ. І ось минулого тижня Київська обласна рада зібралася і прийняла рішення передати гроші з обласного бюджету на місця для забезпечення того, щоб не піднімати тарифи для населення насамперед, а також забезпечити теплом наші садки, навчальні заклади, лікарні. Це рішення було проголосовано одноголосно і я дуже вдячний всім політичним силам, які взяли в цьому участь і підтримали ініціативу «Батьківщини». Так, цього не достатньо, щоб забезпечити все населення хоча б тими тарифами, які були в минулому році, але це вже щось. 


Про населення начебто подумав Кабмін. Як подумав ми ще подивимося, але, на жаль, повинен констатувати, що газ, гаряча вода і опалення подорожчають в нашій платіжці відсотків на 30%. За це потрібно передати великий привіт президентові Зеленському та його Кабінету Міністрів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: газ,Юлия Тимошенко,отопление,Батьківщина,Юлія Тимошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.