Іванко Анталовcький сепаратист

20 жовтня 2021, 12:59
Власник сторінки
Favorit005@ukr.net
0
26
Іванко Анталовcький сепаратист

Данацко

Ось, Іван Данацко, який позиціонує себе як громадський активіст, борець за дотримання прав етнічних меншин, а точніше, виключно русинів проросійського напрямку.

Іванович, систематично поширює в ЗМІ інформацію, що за свій активізм, спрямований на відновлення історичної справедливості та визнання русинів корінним народом, він багато разів переслідувався і навіть був побитий. Проте, всім відомо, що вказаний громадський діяч полюбляє привертати до себе увагу. Достатньо, згадати факт спалення Івановичем власного транспортного засобу біля Закарпатської ОДА.

         «Активіст» голослівно розповідає про утиск русинів, які проживають на території Закарпаття, а також, стверджує: «Якщо Україна є демократична держава, вона повинна визнати русинів корінним народом України. Інакшого шляху немає в демократії. Або тоді не називайтесь демократами, ви тоталітарна держава. Якщо ми бачимо у них лозунг «Армія, мова, віра» – тоді вони і є тоталітарна держава».  Однак, сам активіст нехтує Конституціє України та нормами чинного законодавства.

Наприклад, вказана особа є прихильником агресивної міжнародної політики Російської Федерації та ідеології «Руського міра» в Україні. Доказом вказаного є матеріали, які систематично поширює І.І. Данацко в мережі Інтернет. (наприклад, https://russkiymir.ru/publications/260699/). Також, «активіст» назвав «Революцію Гідності – Державним переворотом»,  війну України проти РФ – братовбивчою громадською війною та мріє про славу очільників терористичних організацій Гіві і Мотороли.

Данацко І.І. внесений в інформаційний ресурс «Миротворець» (https://myrotvorets.center/criminal/danacko-ivan-ivanovich/ ), як особа причетна до організації та готування вчинення злочину проти територіальної цілісності та недоторканості України (ст 110 КК України).

Будьте уважні, аналізуйте та критично мисліть, щоб вас не втягнули в протиправну діяльність!   

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.