Праворадикальні заяви угорських радикалів.

15 вересня 2021, 11:47
Власник сторінки
Favorit005@ukr.net
0
57
Праворадикальні заяви угорських радикалів.

Праворадикальні заяви угорських радикалів.

Нещодавно Голова угорської праворадикальної партії «Йоббік» Якоб Пийтер надав інтерв’ю угорському виданню, в якому закликав висилити з Угорщини всіх українських «гастарбайтерів».

         Я.Пийтер зазначив, що через велику кількість українських робітників Угорщина не може ніяк наздогнати середній показник заробітної плати в ЄС.

На його думку, у зв’язку з необхідністю фінансування Угорщиною праці найманих працівників з України на даний час Угорщина втрачає на це великі кошти і проблема нормальної пенсії для угорських громадян залишається під питанням.

 За словами угорського політика, уряд В.Орбана ставиться занадто лояльно і витрачає занадто багато коштів на підтримку закордонних угорців та всіляко підтримує трудову міграцію з України, що тільки негативно впливає на угорську економіку і життя угорців.

Я.Пийтер зазначив, що у разі перемоги об’єднаної угорської опозиції в Угорщині відбудуться радикальні зміни і він є гарантією того, що «угорці нарешті будуть жити в достатку», але для цього необхідно змістити уряд В.Орбана в Угорщині.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.