«ЛНР» і «ДНР» посварилися. Російський політолог пожалівся на хаос на окупованих

25 серпня 2021, 14:44
Власник сторінки
Favorit005@ukr.net
0
132
«ЛНР» і «ДНР» посварилися. Російський політолог пожалівся на хаос на окупованих

«ЛНР» і «ДНР»

Провівши невелике журналістське розслідування та промоніторивши мережі інтернет хотілося б розповісти про ситуацію яка склалась на територіях наших земель, які на даний час тимчасово окуповані російським загарбниками та окупантами.

Нещодавно російський політолог Денис Денисов, який підтримує Росію, в одному з ефірів російського YouTube-каналу заявив, що народні республіки «ЛНР» та «ДНР» посварилися між собою та перебувають на межі війни.

Денисов пожалівся, що стаття Путіна про історичну єдність росіян та українців не викликала відповідного резонансу в Україні, а лише спровокувала грубі коментарі.

Казанський гостро іронізує: мовляв, чого ж це так у нас відреагували? Путін лишень назвав українців вигаданим народом, висунув Україні територіальні претензії і заявив, що ми присвоїли собі російські землі.

Денисов продовжив думку, що мовляв стаття Путіна переслідувала важливі цілі, а саме розпочати діалог гуманітарних еліт на рівні лідерів громадської думки. Але розмова «по суті» не склалася.

Також Денисов розповів про конфлікт, який раптово виник між молодими республіками. Він нарікає, що його починають тролити західні партнери – питаючи, а що там «ЛНР» і «ДНР»?

На думку російського політолога, ситуація пов’язана з тим, що на форум в Луганськ приїжджають вищі керівники Південної Осетії, Абхазії та представники «ДНР». «Для людей, які розуміють політику, це сигнал, що може бути війна», – наголосив Денисов.

Нагадаємо, що нещодавно у Луганську окупаційні сили провели «форум громадян Росії» (це агітаційний захід на підтримку партії «Єдина Росія»), також як вже наголошувалося раніше у наших станнях Росія проводить можна так сказати примусову паспортизацю на теринах тимчасово окупованих територіях.

Ми підкреслюємо, що між «ДНР» і «ЛНР» відбувається концентроване безумство. Над Донбасом та його мешканцями відверто знущаються, при чому роблять це останні сім років. «Росія перетворила територію на місце дикого соціального експерименту над людьми. Її поділили між двома злочинними угрупованнями, кожне з яких отримало право грабувати. Україна ці території не контролює, тому ми лише можемо доносити правду».

Хочемо розкритикувати нещодавні заяви одного із депутатів Держдуми Олександра Шеріна, який заявив, що слід діяти на випередження та напасти на Україну, щоб у майбутньому вона не атакувала Росію.

Також хочемо наголосити на тому, що Україна нікого не забула та вживає всіх моожливих заходів та дій в тому числі провотяться зустрічі з країнами партнерами задля вирішення конфлікту на Сході держави та повернення своїх територій.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.