ВІДНОШЕННЯ УКРАЇНИ ДО РОСІЇ

13 липня 2021, 14:53
Власник сторінки
Копирайтер, независимый журналист
0
28
ВІДНОШЕННЯ УКРАЇНИ ДО РОСІЇ

В українців до Росії завжди рівне і справедливе відношення. Почуття ненависті немає, але є стійка позиція несприйняття путінської імперської агресивної політики.

Розраховувати на почуття любові українців до агресорів не приходиться. Саме Путін надовго відсунув Україну від Росії своєю авантюрною і агресивною політикою. В Росії кажуть – «насильно мил не будешь». Українців не заставити силою любити своїх поневолювачів, результат буде зворотній. Саме Путін, своєю агресивною, недружньою політикою, прискорив в Україні процеси консолідації нації, надав їм характер стійкості та незворотності. В Україні немає ніякого плану «анти-Росія» - це в путінській Росії реалізовується зловіщий план анти-Україна. І саме в його реалізації криється коріння більшості українських і європейських сьогоднішніх проблем.

У Кремля є одна манія, коли Україна починає незалежно від неї розвивати свої міжнародні зв’язки, в Москві починають волати про «зовнішнє управління Україною» так, що нібито саме Кремль повинен визначати, з ким Україні дружити.

В Одесі перед будівлею і самій будівлі профспілок відкрито діяла російська агентура, яка дурила частину місцевого населення. Саме вона спровокували перші постріли за спинами міліції по мирних демонстрантах. Кремлю потрібні були жертви, як привід для вторгнення в Україну і він робив усе, щоб такі жертви були. Невідому отруйну речовину занесли в будівлю саме російські агенти, щоб збільшити число жертв, вони ж дали команду своїм прихильникам сховатись у будівлі профспілок. Тепер сам Путін використовує спровоковані російською агентурою події в Одесі, провокативно називаючи їх «новою Хатинню» і страшить пересічних громадян тим, що таке могло мати місце в Криму, Севастополі, Донецьку, Луганську.

Революцію гідності Путін нагло обзиває «державним переворотом». Перевороти не визнаються світовою спільнотою, а на революції народ має право, закріплене в міжнародних конвенціях. Це у 1917-1918 роках більшовики двічі здійснили збройний державний переворот: спершу проти Тимчасового уряду, а вдруге проти легітимних Установчих зборів. Українська революція Гідності визнана правомірною у світі, а от агресія путінської Росії проти України названа війною, адже саме такою вона і є.

Путін закидає Україні, що нібито їй не потрібен Донбас?! Донбас, як задумана Путіним міна вповільненої дії зі своєю армією і законами, Україні не потрібен і смертельно небезпечний. Донбас буде повернений Україні на основі української Конституції і законодавства. І там буде відновлена законна українська влада, а не російська маріонеткова.

Любить Путін скаржитись на «недобитих військових злочинців з есесівських формувань». Нагадаємо йому, що у 2014 році прапор Росії на будівлі Харківської ОДА вивісив громадянин Росії, який позував у мережах в есесівській формі і належав до російських неонацистів. Так, що краще спочатку навести порядок в самій Росії, а вже потім дивитись де в Україні є неонацисти.

Україна не міфологізує і не переписує свою історію, як це робить Москва. Україна повертає собі свою украдену Москвою справжню історію. Звісно, любий крадій не любить і боїться правди. Правда злить і бісить крадія, ось чому Москва так веде себе агресивно по відношенню до України.

А ще путінська влада боїться , що гроші украдені нею у російського народу Захід заморозить. А чого вони варті без грошей і без Заходу, який лають і до якого завжди їдуть тратить награбоване. Їх діти і онуки теж живуть на Заході, на батьківські награбовані кошти, не дивлячись на те, що Кремль готовий оголосити новий хрестовий похід проти Заходу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.