ПОРОШЕНКО РОЗКІШНО ВІДПОЧИВАЄ В ТУРЕЧЧИНІ ПІД ЧАС СКАНДАЛУ З МЕДВЕДЧУКОМ

23 червня 2021, 18:56
Власник сторінки
політичний психолог
0
41
ПОРОШЕНКО РОЗКІШНО ВІДПОЧИВАЄ В ТУРЕЧЧИНІ ПІД ЧАС СКАНДАЛУ З МЕДВЕДЧУКОМ

Порошенко завжди був "барином" і відпочивав пафосно і зі свитою. Цього разу він своїм звичкам не відмовив, хоча і відбувається це в розпал скандалу навколо плівок Бігуса.

“Петро Порошенко відпочиває в п’ятизірковому готелі Макс Роял Белек Гольф & Спа, ціни на тур в якому починаються від 200 тисяч гривень”, - пишуть українські ЗМІ. На перший погляд, все, ніби, нічого такого - але ж він так демонстративно розкидається грішми одразу після викриття його оборудок з кумом Путіна. І його те ніяк не бентежить.

 

Як свідчать “плівки Бігуса”, Порошенко знаходився в партнерських відносинах з Віктором Медведчуком. Торгівля нафтопродуктами з Росії, вугіллям з ОРДЛО – увесь цей бізнес на крові відбувався за участі чи з дозволу “п’ятого президента”.

 

Надривний патріотизм Порошенка існує виключно для обивателя. Він закінчується там, де починаються ґешефти свинарчуків та обрудки кума Путіна - Медведчука.

 

Сьогодні це вже розуміли і в патріотичному середовищі. Тому так порідшали ряди порохоботів, які навіть за гроші встидаються на чорне казати біле. Навряд чи залишки його фан-клубу зможуть вилизати бюст “сивочого гетьмана” до блиску, не втративши рештки своєї патріотичної репутації.

 

Що ж до п’ятизіркового готелю у Туреччині, то Петро Олексійович завжди був гедоністом та “барином”, який відпочивав пафосно і зі свитою. Він так звик. На себе грошей не шкода. Цього разу Порошенко просто залишився вірним собі та своїм барським звичкам. 200 тис чи мільйон гривень? Не питання. На себе він грошей ніколи не рахував.

 

Петро Олексійович поки може собі дозволити не лише Туреччину, а ось Віктор Медведчук може пафосно відпочити хіба що в Сочі чи в окупованому Криму. Але туди ще долетіти треба, а його приватні літаки арештовані й сам він під домашнім арештом. Сподіваюсь, справу доведуть до логічного кінця.

 

Я не знаю, чи вдасться в справах Порошенко дійти до судового вироку. Хотілось би, щоб в нашій країні злочини карались, яким би мандатом мерзотники не прикривались.

 

Зрештою, у багатьох розплющуються очі й Порошенко та його оточення вже стають токсичним для думаючих людей. І це вже добре. Настав час патріотизму кожного дня, а не позірного у вишиванці на камеру.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: олігархи,Петр Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.