ПОРОШЕНКО І КЛИЧКО ПОМИРИЛИСЯ, ЩОБ ВІДБИВАТИ ЗВ'ЯЗОК З МЕДВЕДЧУКОМ?

07 червня 2021, 19:37
Власник сторінки
політичний психолог
0
59
ПОРОШЕНКО І КЛИЧКО ПОМИРИЛИСЯ, ЩОБ ВІДБИВАТИ ЗВ ЯЗОК З МЕДВЕДЧУКОМ?

Порошенко та Кличко об'єднуються в спільний політпроект для того, щоб захищатися від кримінального переслідування?

Порошенко та Кличко вирішили оформити політичний союз, щоб було легше відбиватися від звинувачень в корупції і співпраці з Медведчуком - і далі на пару розкрадати бюджет Києва. Власне так можна можна оцінювати сьогоднішній візит Кличка на з’їзд партії “Європейська солідарність”.

 

Кличко виступив на з'їзді "Євросолідарності" з вітальним словом від імені партії УДАР. Зробив він це явно демонстративно, показуючи “замириння” з Порошенком та повернення до ідеї спільного політпроекту.

 

Хоча, як на мене, це - ще одне підтвердження того, що він і раніше був в гарних відносинах з Порошенко і вся "натягнутість" була лише показова для людських очей на час місцевих виборів - коли їм обом було це вигідно.

 

Насправді ж, як писали ЗМІ, Кличко з Порошенком продовжують залишатися діловими партнерами і спільно освоюють столичний бюджет. У Києві досі діє масштабна корупційна схема, яка працює по "лініях" Кличко-Порошенко-Кононенко-Березенко-Засенко і Кличко-Комарницький-Терентьєв. Після масштабних обшуків в столичних КП і департаментах КМДА система опинилася під загрозою.

 

Також нагадаю, що представник ЄС Констянтин Усов є заступниом голови КМДА і навіть сів на одну з хлібних транспортних тем. 

 

А тепер, побоюючись відставки з поста глави КМДА, яку він заслужив, Кличко вирішив публічно "примиритися" з Порошенко і в політичному плані.

 

В свою чергу Порошенко сам опинився під загрозою кримінальних справ та реального сроку через партнерство з Медведчуком після публікації розслідування Дениса Бігуса.

 

Блок ПЄСа та УДАРу - це союз збитого льотчика Порошенка з льотчиком так і не злетівшим - у Кличка 1,5% рейтинг.

 

Але кожен з них готовий піти на це, щоб зберегти можливість і далі сидіти на столичних потоках. В політиці головне виживання. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Виталий Кличко,УДАР,Петр Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.