Для боротьби з олігархами ми маємо прийняти закон про лобізм

13 травня 2021, 12:14
Власник сторінки
Народний депутат України
0
17

Деолігархізація має відбуватися шляхом прийняття закону про лобізм, а не через накладення санкцій або вибіркове правосуддя Ми маємо створити рівні умови й рівні обмеження для усіх олігархів.

Деолігархізація має відбуватися шляхом прийняття закону про лобізм, а не через накладення санкцій або вибіркове правосуддя. Ми маємо створити рівні умови й рівні обмеження для усіх олігархів, як українських, так і закордонних, які намагаються впливати на українське законодавство.

Щодо санкцій. А що відбулося із контрабандою? Я дуже хотів би побачити ті 80 мільярдів гривень додаткових надходжень від митниці, які обіцяли на засіданні РНБО - це буде результат. Зараз ми кажемо про олігархів і їх вплив на політикум, давайте приймемо закон про лобізм, де політики будуть декларувати на кого вони працюють. Чомусь сьогодні є декілька законопроєктів, у тому числі й законопроєкт про лобізм, які не хочуть розглядати у Верховній Раді.

Є й інше питання: як законом Зеленського регулюється вплив західних олігархів чи фінансових установ, а також тих, хто фінансує українські організації, мета яких зміна українського законодавства чи продаж українських земель? До чого це призвело у Палестині, ми сьогодні бачимо, а все розпочиналося під Британським протекторатом саме з продажу землі іноземцям. Ми вже маємо дуже суттєві історичні події, які починалися з якихось гучних лозунгів, а потім нічим не завершувались. Давайте забезпечимо рівні умови як для українських олігархів, так і для іноземних.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Батьківщина,Юлія Тимошенко,батькывщина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.