Невже Петро Гецко вважає що його не мине доля Галини Пишняк?!

14 квітня 2021, 16:12
Власник сторінки
0
33
Невже Петро Гецко вважає що його не мине доля Галини Пишняк?!

Якщо позабудеш стежину до хати, Яку дитинчам навпростець протоптав, І матір, і рід свій, і слово крилате, То значить, чужинцем бездушним ти став.

Нещодавно в мережі з'явилося інтервю з відомою Закарпатською сепаратисткою та "кремлівською" пропагандисткою  Галиною Пишняк. Стала дана особа відома після того як на камери всіх ключових російських ЗМІ розповіла про, начебто, "жорстокі звірства" української армії у визволеному місті. Однак в теперішньому інтерв'ю Г.Пишняк скаржиться, що російські громадяни всіляко її цькують та знущаються з неї через її походження, а діти в школі страждають від "булінгу". Отак їй віддячив кремль та жителі РФ за зраду власного народу!!!!
Отож тепер ми можемо звернутися і до пана Гецко, який так само як пані Галина, вирішив зрадити свою батьківщину та займатися кремлівською пропагандою. Очікуйте на "бумеранг долі", бо зрадити батьківщину, те саме що зрадити рідну матір, й недалеко той час як і Петро Гецко стане не потрібен для кремлівської машини піару...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Русины,сепаратисты,Закарпаття
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.