Чи буде коаліція "Батьківщини" і "Слуг народу"?

18 березня 2021, 16:16
Власник сторінки
Народний депутат України
0
32
Чи буде коаліція  Батьківщини  і  Слуг народу ?
Костянтин Бондарєв, народний депутат України

На це питання я відповів в ефірі "4 каналу".

Ми запропонували "Слугам народу" концепцію і програму реформ, розроблену нами, − це "Новий курс" − і запропонували допомогу в його реалізації. Там викладено все: питання економіки, питання політики, питання суспільства, питання медицини. В нас зовсім інший погляд на реформу аграрного сектору, в нас багато інших ідей реформ медицини, пенсійної реформи. Ми запропонували наше бачення у вигляді конкретних документів - це законопроєкти.

Ми завжди казали, якщо ви нас почуєте і не будете запускати бумеранг, який потім вам повернеться же. А це дуже часто відбувається, ми повертаємося до перегляду законів, які приймалися монобільшістю у цьому сумнозвісному турборежимі. Переговори ведуться останні 1,5 роки й питання не у посадах, а питання у законах, які ми будемо приймати. На жаль, ми запропонували на цей сесійний тиждень 48 законів із них лише 1 включили до порядку денного.

Під час ефіру моя колега з фракції "Слуги народу" Людмила Буймістер почала звинувачувати мене і мою фракцію "Батьківщина" у блокуванні роботи парламенту через поправки до закону про ринок землі. На що я відповів, що це нормальний процес дискусії, який відбувається у кожній адекватній демократичній країні.

А знаєте чому у нас вважається публічна дискусія в парламенті блокуванням? Я хочу нагадати про що казав президент на з’їзді партії "Слуга народу", що монобільшість має голосувати за те, що принесли на стіл, дискусія це не їх рівень. Источник: 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Батьківщина,Батькивщина,Владимир Зеленский,Юлія Тимошенко,коаліція,Слуга народа,Володимир Зеленський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.