Уряд не провалював ніякого плану вакцинації, бо ніякого плану не існувало

26 лютого 2021, 12:27
Власник сторінки
Народний депутат України
0
35
Уряд не провалював ніякого плану вакцинації, бо ніякого плану не існувало
Костянтин Бондарєв, народний депутат України

Уряд не провалював ніякого плану вакцинації, бо сьогодні немає взагалі ніякого урядового плану діяльності, затвердженого Верховною Радою. Не можна провалити план, якого нема.

По це я вчора говорив в ефірі телеканалу “Еспресо”.

Не можна провалити план, якого нема. В нас немає плану подолання пандемії, в якому повинна бути частина про вакцинацію, а частина про пропаганду. Пропаганда - це також робота. Треба пропагувати вакцинацію. Але, що натомість зробили урядовці? Вони останні 3 місяці нав’язували суспільству ідею недовіри. І через недовіру до уряду ми маємо сьогодні такий відсоток довіри до цієї вакцини.
Президент казав, що ми одні з перших отримаємо вакцину й у нас буде найкраща вакцина. Що ми у підсумку отримали? Ми останні отримали вакцину і найгіршої якості. Сьогодні є статистика, на жаль, ефективність вакцини 63%, а найкращі виробники дають більш ніж 90%. Тому дійсно пропагандою треба займатися. Але спочатку треба розробити план діяльності. А потім під цей план діяльності знаходити фахівців й доручити їм відповідні кроки: провести переговори, знайти кошти, зробити пропагандистські заходи, ролики і таке ін. І тільки потім підбивати якісь підсумки, сьогодні ж риску підводять під тим, що привезли незрозуміло що і в останню чергу після Гвінеї, Зімбабве й інших.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,вакцина,вакцинация,Коронавирус,Юлія Тимошенко,коронавірус,вакцинація,AstraZeneca
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.