Чому сьогодні люди довіряють місцевій владі більш ніж центральній?

09 січня 2021, 14:29
Власник сторінки
Народний депутат України
0
20

Останні 1,5 роки інсує конфлікт в логіці поведінки з боку влади.Коли люди стикаються з конфліктами у суспільстві під час карантину: хтось має змогу працювати, а хтось ні - їх рівень довіри падає.

Замість того, щоб привести до влади людей, які можуть в найкоротший час реалізувати певні стратегії і певні ідеї, які президент сам заклав у свою передвиборчу програму. Треба було знайти людей, які змогли б якнайшвидше реалізувати ці ідеї. Але Зеленський і його оточення чомусь вчинили навпаки - знайшли людей, які ніколи цим не займалися і взагалі не мають уявлення, як це працює. Під словом “це” я маю на увазі державну машину. 

Люди стикаються з тим, що вони бачать навколо себе насамперед такий конфлікт: великі мережі працюють, а маленькі магазини не можуть собі це дозволити. Якщо до великої мережі прийдуть поліцейські, у неї є висококваліфіковані юристи, які потім будуть звертатися до суду і відстоювати права компанії. А якщо прийдуть до ФОПа, то вони не тільки його закриють, але й накладуть на нього великий і непосильний штраф. 

Тому люди втрачають довіру до центральної влади і взагалі не розуміють куди звертатися. Сьогодні ми бачимо, що люди довіряють меру або місцевому депутату більше ніж уряду або президенту. Влада повинна бути прозора, вона повинна дискутувати з суспільством спочатку, вона повинна презентувати відповідні стратегії і програми, затверджувати їх та реалізовувати. Тільки втілювати у життя ці стратегії влада повинна чесно: правила гри мають бути однаковими для всіх без виключення. Источник: 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: компании,Юлия Тимошенко,Батьківщина,карантин,Батькивщина,правительство Украины,Владимир Зеленский,Коронавирус,Юлія Тимошенко,уряд,Слуга народа,Володимир Зеленський,коронавірус
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.