Відомий херсонець звинуватив мера в нехтуванні інтересами держави

09 січня 2021, 10:11
Власник сторінки
Человек, который делает результат.
0
22
Відомий херсонець звинуватив мера в нехтуванні інтересами держави
Роман біля спаленої автівки

Донедавна знаний херсонський громадський діяч Роман Цвях був чи не єдиною людиною, що намагалася дати Херсону справжнє народовладдя й істинний захист інтересів пересічних Громадян.

Донедавна знаний херсонський громадський діяч Роман Цвях був чи не єдиною людиною, що намагалася дати Херсону справжнє народовладдя й істинний захист інтересів пересічних Громадян.

 

Але опіясля нічного обстрілу власної будівлі, всмерть наляканих дружину й дітей, спалення нової автівки та постійних погроз сім’і, за повного нехтування своіми професійними обов’язками з боку СБУ, ГУНП та прокуратури. змушений був емігрувати до Европи. Але серцем він є назавжди в рідному місті, тож це одне з багатьох його відео про те, що має і чого не має робити мер.  

 

Нагадаю, що свого часу він в Антонівці, де мешкав, він зробив власним коштом дорогу, гуртував поселян аби зробити спільною власністю й впорядкувати берег з пірсом, пристанню, зробити там комунальний пляж, набережну. Наразі там є 2 гектари свавільно відокремленого берега, з великим цегляним парканом, що стали приватною власністю Ігоря Семенчева для нового «Межигір’я».

 

Самовіддано воював за недопущення знищення клубу, дитячого садочка  в Молодіжному, вирізання системи зрошення в антонівці, винищення рукотворного лісу. Власним коштом і силами зробив з сміттєзвалища файного мтадіону, величезного дитячого майданчика навпроти нього, змусив робити дорогу до церкви УПЦ, на все то є безліч доказів.

 

Він наявно показав, що навіть одна людина, якщо вона чесна, має сумління й справжній патріотизм, істинну, а не показну любов до рідної країни, може зробити все. Але нажаль то було все одно, що кричати в морзі – гей, ви ж люди, вставайте й зробіму нашу країну кращою в світі. То ж тепер його рідна Антонівка є суцільне сміттєзвалище і місто страху, де за спротив вбивають.

 

Але то власний вибір херсонців, то й жиють як зараз є.

 

Слава Україні!

 

Володимир МАРУС

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Херсон,Херсонская область,Коррупция в Украине,Херсонська область,херсонські новини
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.