Уряд не справився з головним своїм завданням - відновленням економіки

19 серпня 2020, 20:39
Власник сторінки
лідер партії "За майбутнє"
1
649

За пів року роботи нового Кабміну країна так і не побачила детального плану розвитку економіки.


Зараз уряд хоче створити вільні економічні зони на Донбасі, але ж його завдання – робити інвестиційно привабливими не окремі регіони, а всю країну!

Це першочергове завдання уряду, з яким він не може впоратися, демонструючи повну відсутність професіоналізму.

Українців намагаються переконати, що економіку врятує тотальний розпродаж стратегічних держпіприємств. Прем’єр-міністр заявив: хоче залишити під контролем держави лише триста із трьох тисяч таких об’єктів державної власності.

Це політика саботажу! Це руйнування країни! Завтра так звані інвестори просто кинуть ці підприємства напризволяще, отримавши з них те, що їм потрібно.
Маємо йти іншим шляхом: реформувати державні компанії, забезпечити якісний менеджмент, створити робочі місця та зробити ці підприємства прибутковими. Але для цього треба, щоб країною керували професіонали, які знають, що робити.

Нинішній уряд не знає. І замість відновлення власної економіки він ходить по світу з простягнутою рукою в пошуках кредитів. З вересня 2019 року (початок роботи першого уряду нинішньої влади) державний борг збільшився на $3,1 млрд, а на 1 липня цього року досяг рекорду – $85 млрд! Більше того, якщо в 2019 році уряд запозичив для потреб бюджету 409,8 млрд грн, у 2020 планується запозичити вже 642,7 млрд грн, то в 2021 буде досягнутий абсолютний рекорд запозичень – 744,9 млрд грн. Ось і політика великих реформаторів. Заганяти країну в борг та розпродавати її.

Партія «ЗА МАЙБУТНЄ» має стратегію відновлення української промисловості. Ми відстоюємо економічний патріотизм – реальну та системну підтримку вітчизняного бізнесу. Ми маємо всі ресурси для того, щоб подолати кризу – потрібні лише професіоналізм та політична воля!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: донбасс,борги,Уряд України
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.